Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Üslubunu düzelt ve kes sesini. Kafa yapıları kimin köylü -köylü bir hakaret değildir, olamaz da- olduğu belli oluyor. Her kelimeyi büyük yazan sazan balığı seni.
Bilerek Büyük Yaziyorum ve Ben Size Köyünüze Diyerek Hakaret Etmedim Kendi Forumunuza Gidin Dedim ve Ben Köylüyüm Bunuda Söylerim Benim İçin Sorun Yok Ama Bana Laf Atma Ve Köyüne Dön

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Bu forumda bütçesi olanlara GamePower, Rampage gibi markaların önerildiğini mi sanıyorsunuz?
Ah Anlasalar Bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, sadece adam akıllı bass verebilen, iade bile kabul etmeyen teknik servisi olan, tiz ve vokalleri boğuk ileten harika bir kulaklıktır, aynen.
Yav Tamam Çok Biliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Warlock, Ogre gibi klavyeler önerildiğini çok gördüm. Ne öneriliyor? :)
Bu Forumda Warlock Onerilmiyor Yalnız

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
En performanslı? 300 lira saydığım ürün 6 ay bile götüremiyor. Bir sürü sorunlu ürün ve marka öneriliyor. :)
6 aydan daha fazla götürüyor emin ol. Burada kullanan çok fazla kişi var ve uzun süredir kullanıyorlar kendileri. Zamanında ben de Technopat ekibindeydim ve önermiyordum. Ama sonra gerçekleri öğrendim. Sizden ricam (10. defa söylüyorum) markaya değil modele bakmanızdır.

Bilerek Büyük Yaziyorum ve Ben Size Köyünüze Diyerek Hakaret Etmedim Kendi Forumunuza Gidin Dedim ve Ben Köylüyüm Bunuda Söylerim Benim İçin Sorun Yok Ama Bana Laf Atma Ve Köyüne Dön
Buna sen karar veremezsin, "yallah" kelimesi bile üslubunun bozuk olduğuna kanaat getirmeme yeterli. Bilerek yazdığın falan da yok, alışmışsın yazmaya öyle yazıyorsun. :)

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
6 aydan daha fazla götürüyor emin ol. Burada kullanan çok fazla kişi var ve uzun süredir kullanıyorlar kendileri. Zamanında ben de Technopat ekibindeydim ve önermiyordum. Ama sonra gerçekleri öğrendim. Sizden ricam (10. defa söylüyorum) markaya değil modele bakmanızdır.
Doğru

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Buna sen karar veremezsin, "yallah" kelimesi bile üslubunun bozuk olduğuna kanaat getirmeme yeterli. Bilerek yazdığın falan da yok, alışmışsın yazmaya öyle yazıyorsun. :)
Yo Bilerek Yaziyorum İstersem Yazmam Sorun Yok Benim İçin.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Evet, sadece adam akıllı bass verebilen, iade bile kabul etmeyen teknik servisi olan, tiz ve vokalleri boğuk ileten harika bir kulaklıktır, aynen.
Sen hiç kullanmamış biri olarak konuşuyorsun burada. Diğer büyük markaların da garantilerinde çok başı ağrıyan insanlar var.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom