Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Öyle çocuksu hareketler yapıyorsunuzki bak bakalım DA forumdan technopata gelip tartışma çıkaran varmı?
JD SSD'lerde sonunda "LE" olanlar dışındaki modeller gayet iyi modlelerdir. Direk markaya değil modele bakmanız lazım.Hesap açamaz mı?
Onun hakkı değil mi?
JD 711 fiyatına çok daha iyileri var. Bknz. GXT 354 Creon.
Evet, kronik tuş basmama sorunlu ve içinde keylogger içeren klavyeler çok başarılı. Aynen.
Neyden kısmışlar?
Adamlar ses kartı bile koymuşlar, üstüne o fiyata kaliteli bir round ear-cup model. Drop Plus ise sadece adam akıllı bass verebilen, diğer her sesleri boğuk ve çöp veren bir e-israftır.
Katı olmayınca halini görüyoruz, bu forumda yazılanları okuyamıyorum bile. Kaliteli ürünler önerenleri susturmaya çalışmanız ayrı bir konu zaten.
Binde birdir. Sizin DA sistemlerinizde olan James Donkey ise neredeyse onda bir.
100TL'ye kadar okeyim, o konuda insanlar ışıklı falan isteyebiliyor. Gel gelelim 300-400TL bütçede Rampage önerenler. O bütçelere çıkıldığında HS35 gibi kaliteli bir kulaklık mı tercih edersin, yoksa sanal 7.1 -hiçbir işe yaramıyor desem yeri- olan Rempeyc mi?Technopat üyesi var aramızda galiba. Burada %100 her şey kötülenmiyor. James önerildiğini sadece 100 TL gibi çok düşük bütçede 1 kaç kere gördüm. Klavye konusunda başarılılar, Gamepower başarılılar, Rampage bir takım kulaklıklarında çoğu klavyesinde başarılılar. Ama bak yeri gelince bütçe el verince kaliteli markaları öneriyoruz. 300 TL'ye Cooler Master'ın çoğu şeyinden kısılmış bir kulaklık almak yerine Rampage Drop Plus çok daha iyi.
Aynen. DE'yi ayrı yazmadığımdan 1 gün ban yiyorum. Sanki bİLGİsiyAr aÇılmıyoooğ yazıyoruz.Türkçe'ye sahip çıkınca linç etmeniz cidden komik.
BX500 modellerinin çoğu, firmware güncellemesi ile sorunsuz çalışıyor. Ek olarak Sapphire çöp demiyoruz, AMD tarafında kalitesiz board üretiyor diyoruz.
Biz de biliyoruz senin ne kadar şey bildiğini.Onunla alakası yok. Buradakiler benim ne kadar şey bildiğimi gayet iyi bilir.
Gelemezler çünkü yazım kurallarından o kadar yoksunlar ki daha ilk mesajlarında ban yerler.Öyle çocuksu hareketler yapıyorsunuzki bak bakalım DA forumdan technopata gelip tartışma çıkaran varmı?
O bile Türkçe'ye sahip çıkmamaktır. O ''de'' bile cümleye ciddi anlam katıyor. Ek olarak yıllarca ban atılmıyor, 1 saat ile başlıyorlar.Aynen. DE'yi ayrı yazmadığımdan 1 gün ban yiyorum. Sanki bİLGİsiyAr aÇılmıyoooğ yazıyoruz.
Direk markaya bakıp yorum yapmaktan vazgeçmelisin. Önemli olan o modelin sunduğu özelliklerdir.100TL'ye kadar okeyim, o konuda insanlar ışıklı falan isteyebiliyor. Gel gelelim 300-400TL bütçede Rampage önerenler. O bütçelere çıkıldığında HS35 gibi kaliteli bir kulaklık mı tercih edersin, yoksa sanal 7.1 -hiçbir işe yaramıyor desem yeri- olan Rempeyc mi?
Techno3030 ve ben de Technopat üyesiyiz. İkimizin de hatırı sayılır derecede katkısı var.
2 gün ceza yemeden 100 mesaj yazarlarsa 2 kişiye 10TL kod vereceğim.Öyle çocuksu hareketler yapıyorsunuzki bak bakalım DA forumdan technopata gelip tartışma çıkaran varmı?
Tabi canım kesin biliyorsundur. Senin o Corsair marka ürünlerin magmaya dayanıklı hatta (!)Biz de biliyoruz senin ne kadar şey bildiğini.
Yahu, Rampage'in gerçek 7.1 olan kulaklığı YOK. Adam akıllı bir modeli yok. Ancak orta kalitede Drop Plus var, onun dışında hiçbir modeli alınmaz.Direk markaya bakıp yorum yapmaktan vazgeçmelisin. Önemli olan o modelin sunduğu özelliklerdir.
Yazarım. Sorun yok zaten. O ............. forum yüzünden dikkat ediyorum çünkü kafayı yedirtti.2 gün ceza yemeden 100 mesaj yazarlarsa 2 kişiye 10TL kod vereceğim.
Sonra böyle konu başlıkları ve mesajlar görürsünüz işte. Daha konu açmayı bilmiyorsunuz, Türkçe'mizi en iyi şekilde kullanmaya çalıştığımız için bizi eleştiriyorsunuz. Garip ciddenAynen. DE'yi ayrı yazmadığımdan 1 gün ban yiyorum. Sanki bİLGİsiyAr aÇılmıyoooğ yazıyoruz.