Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hesap açamaz mı?
Onun hakkı değil mi?

JD 711 fiyatına çok daha iyileri var. Bknz. GXT 354 Creon.

Evet, kronik tuş basmama sorunlu ve içinde keylogger içeren klavyeler çok başarılı. Aynen.

Neyden kısmışlar?
Adamlar ses kartı bile koymuşlar, üstüne o fiyata kaliteli bir round ear-cup model. Drop Plus ise sadece adam akıllı bass verebilen, diğer her sesleri boğuk ve çöp veren bir e-israftır.

Katı olmayınca halini görüyoruz, bu forumda yazılanları okuyamıyorum bile. Kaliteli ürünler önerenleri susturmaya çalışmanız ayrı bir konu zaten.

Binde birdir. Sizin DA sistemlerinizde olan James Donkey ise neredeyse onda bir.
JD SSD'lerde sonunda "LE" olanlar dışındaki modeller gayet iyi modlelerdir. Direk markaya değil modele bakmanız lazım.

Technopat üyesi var aramızda galiba. Burada %100 her şey kötülenmiyor. James önerildiğini sadece 100 TL gibi çok düşük bütçede 1 kaç kere gördüm. Klavye konusunda başarılılar, Gamepower başarılılar, Rampage bir takım kulaklıklarında çoğu klavyesinde başarılılar. Ama bak yeri gelince bütçe el verince kaliteli markaları öneriyoruz. 300 TL'ye Cooler Master'ın çoğu şeyinden kısılmış bir kulaklık almak yerine Rampage Drop Plus çok daha iyi.
100TL'ye kadar okeyim, o konuda insanlar ışıklı falan isteyebiliyor. Gel gelelim 300-400TL bütçede Rampage önerenler. O bütçelere çıkıldığında HS35 gibi kaliteli bir kulaklık mı tercih edersin, yoksa sanal 7.1 -hiçbir işe yaramıyor desem yeri- olan Rempeyc mi?

Techno3030 ve ben de Technopat üyesiyiz. İkimizin de hatırı sayılır derecede katkısı var.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Türkçe'ye sahip çıkınca linç etmeniz cidden komik.

BX500 modellerinin çoğu, firmware güncellemesi ile sorunsuz çalışıyor. Ek olarak Sapphire çöp demiyoruz, AMD tarafında kalitesiz board üretiyor diyoruz.
Aynen. DE'yi ayrı yazmadığımdan 1 gün ban yiyorum. Sanki bİLGİsiyAr aÇılmıyoooğ yazıyoruz.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
100TL'ye kadar okeyim, o konuda insanlar ışıklı falan isteyebiliyor. Gel gelelim 300-400TL bütçede Rampage önerenler. O bütçelere çıkıldığında HS35 gibi kaliteli bir kulaklık mı tercih edersin, yoksa sanal 7.1 -hiçbir işe yaramıyor desem yeri- olan Rempeyc mi?

Techno3030 ve ben de Technopat üyesiyiz. İkimizin de hatırı sayılır derecede katkısı var.
Direk markaya bakıp yorum yapmaktan vazgeçmelisin. Önemli olan o modelin sunduğu özelliklerdir.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
2 gün ceza yemeden 100 mesaj yazarlarsa 2 kişiye 10TL kod vereceğim. :)
Yazarım. Sorun yok zaten. O ............. forum yüzünden dikkat ediyorum çünkü kafayı yedirtti.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Aynen. DE'yi ayrı yazmadığımdan 1 gün ban yiyorum. Sanki bİLGİsiyAr aÇılmıyoooğ yazıyoruz.
Sonra böyle konu başlıkları ve mesajlar görürsünüz işte. Daha konu açmayı bilmiyorsunuz, Türkçe'mizi en iyi şekilde kullanmaya çalıştığımız için bizi eleştiriyorsunuz. Garip cidden
2.png

3.png

5.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç