Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Technopat Sosyal bu yazım kurallarına bile uyulmayan çöp forumdan kalitelidir. Oradaki bilgili insan sayısının çeyreğini bile burada bulamazsınız.
Aynen yazım kuralları her şeydir (!) Bx500 sorunsuz, Sapphire çöp (!)

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici

techno3030

80+ Bronze

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Technopat Sosyal bu yazım kurallarına bile uyulmayan çöp forumdan kalitelidir. Oradaki bilgili insan sayısının çeyreğini bile burada bulamazsınız.
Donanımda en iyi forum budur.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Aynen yazım kuralları her şeydir
adam bir şeyler yazıp ben anlamadıktan sonra nasıl yardım edebilirim? Konu başlıkları bile başlı başına bir olay zaten. Kimisi tamamını büyük harfle yazıyor, kimisi yardım!!! diye yazıyor. Sapphire önerilmemesinin sebebi istatistikler, AMD tarafında sorun yaşayan kişilerin çoğunluğunda Sapphire olduğu için önerilmiyor.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Burada yok zaten değil mi? Rampage, Gamepower, James eşek kaynıyor.

Yazım kuralları desen yerlerde sürünüyor. Yazık. Soru işaretinden sonra büyük harf geleceğini bilmeyen biri bile forum açmış, kocaman kitlesi var. "Marka" gibi cins isimi ise büyük harf ile başlatmış. Fazla da söze gerek yok. :)
Technopat üyesi var aramızda galiba. Burada %100 her şey kötülenmiyor. James önerildiğini sadece 100 TL gibi çok düşük bütçede 1 kaç kere gördüm. Klavye konusunda başarılılar, Gamepower başarılılar, Rampage bir takım kulaklıklarında çoğu klavyesinde başarılılar. Ama bak yeri gelince bütçe el verince kaliteli markaları öneriyoruz. 300 TL'ye Cooler Master'ın çoğu şeyinden kısılmış bir kulaklık almak yerine Rampage Drop Plus çok daha iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Türkçe'ye sahip çıkınca linç etmeniz cidden komik.

BX500 modellerinin çoğu, firmware güncellemesi ile sorunsuz çalışıyor. Ek olarak Sapphire çöp demiyoruz, AMD tarafında kalitesiz board üretiyor diyoruz.
Türkçeye sahip çıkmanız sorun değil, bu konuda aşırı kuralcı olmanız sorun. Buarada Bx500 güncelleme ile bile sorunlu çalışabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam bir şeyler yazıp ben anlamadıktan sonra nasıl yardım edebilirim? Konu başlıkları bile başlı başına bir olay zaten. Kimisi tamamını büyük harfle yazıyor, kimisi yardım!!! diye yazıyor. Sapphire önerilmemesinin sebebi istatistikler, AMD tarafında sorun yaşayan kişilerin çoğunluğunda Sapphire olduğu için önerilmiyor.
Yanlışsın dostum. Hatta RMA oranı olarak Sapphire ciddi anlamda düşük. İstersen bunu @Abdullah Hacıgül e de sorabilirsin.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
adam bir şeyler yazıp ben anlamadıktan sonra nasıl yardım edebilirim? Konu başlıkları bile başlı başına bir olay zaten. Kimisi tamamını büyük harfle yazıyor, kimisi yardım!!! diye yazıyor. Sapphire önerilmemesinin sebebi istatistikler, sorun yaşayan kişilerin çoğunluğunda Sapphire olduğu için önerilmiyor.
Herkes bilmek zorunda değil. İstatistikler falan felan AMD'nin en büyük üreticisi Sapphire olup en kaliteli 1. üreticidir arkasından ise PowerColor geliyor. Forumlar niye var yardımlaşmak için yazım kurallarına harfiyen uymak değil. Full büyük harf yazanlar zaten ya konuları düzenleniyor ya konu kilitleniyor ya da uyarı veriliyor.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Donanımda en iyi forum budur.
Tabii ki canım, öyledir öyledir. Kendi çöplüğünüzde kendinize en iyi demeye devam edin. Sonra bir mavi ekran sorunu yaşadığınızda koşa koşa Technopat'a gelirsiniz.

Herkes bilmek zorunda değil.
Herkes bilsin demiyorum, demiyoruz. Uyulması gereken yazım kuralları üst düzey değil, basit düzey.

Kendisinin çok şey bildiğini sanan bir arkadaş daha...

Ve kendisi bana kızgın attı.
Senden çok şey biliyor, bundan emin ol ve saygı duy.

Bildiğin şeyleri sayar mısın rica etsem? Dur ben söyleyeyim; bilgisayar toplama ehehu, ekipman önerisi ehuehu. Aferin, iyi iş. :)

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
İki forumda da aktif birisi olarak söylüyorum, bom boş bir tartışma.
Şu linkini attığın forumda adamların boş kasaya la boş kasaya C4 alınmaz dediğini biz geçen ay okumadık mı? yani şuradan siz doğru bilgi falan edineceğinizi zannediyorsanız çok beklersiniz.
Kim diyor bunları Allah için? Gördüğünüz bir iki tane bilgisiz kullanıcı yüzünden forumu kötülüyorsunuz. Burada A2 Türkçe konuşan insanların arasında mı bir şey öğreneceğiz? Elbette burada da bilgili insanlar var, onlara hiç bir lafım yok. Kendilerini biliyorlar zaten.

techno3030

80+ Bronze
Technopat üyesi var aramızda galiba.
Hesap açamaz mı?
Onun hakkı değil mi?
James önerildiğini sadece 100 TL gibi çok düşük bütçede 1 kaç kere gördüm.
JD 711 fiyatına çok daha iyileri var. Bknz. GXT 354 Creon.
Klavye konusunda başarılılar, Gamepower başarılılar, Rampage bir takım kulaklıklarında çoğu klavyesinde başarılılar. Ama bak yeri gelince bütçe el verince kaliteli markaları öneriyoruz.
Evet, kronik tuş basmama sorunlu ve içinde keylogger içeren klavyeler çok başarılı. Aynen.
300 TL'ye Cooler Master'ın çoğu şeyinden kısılmış bir kulaklık almak yerine Rampage Drop Plus çok daha iyi.
Neyden kısmışlar?
Adamlar ses kartı bile koymuşlar, üstüne o fiyata kaliteli bir round ear-cup model. Drop Plus ise sadece adam akıllı bass verebilen, diğer her sesleri boğuk ve çöp veren bir e-israftır.
Türkçe'ye sahip çıkmanız sorun değil, bu konuda aşırı kuralcı olmanız sorun.
Katı olmayınca halini görüyoruz, bu forumda yazılanları okuyamıyorum bile. Kaliteli ürünler önerenleri susturmaya çalışmanız ayrı bir konu zaten.
Bu arada Bx500 güncelleme ile bile sorunlu çalışabiliyor.
Binde birdir. Sizin DA sistemlerinizde olan James Donkey ise neredeyse onda bir.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam