Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Zalman bildiğiniz Çin'de en ucuz fabrikalardan çıkan bir malzemedir siz Zalman'ı eski zalman falan mı zannediyorsunuz? 2020'de Zalman kalitesi diye bir şey yok. MSI MAG Forge'de bildiğiniz çin kasaları ile aynı yani neyi abartıp abartıp duruluyor anlamıyorum. "abicim biz markaya para veriyoruz" deyin anlayacağım yok çok kaliteliymiş yok şöyle yok böyle şu TR forumlarından artık gına geldi parasına göre güzel işte Marka olmayanları pis yaptınız, piste olsa bile marka olanı çiçek yaptınız.

Şu attığın linkteki yorumların kanserliğine bakar mısın? bir tane bilgi yok ya tamamiyle marka olmayana ana bacı giydirme politikasından başka bir şey değil.
ama AMD en iyisi dimi abi

Şu linkini attığın forumda adamların boş kasaya la boş kasaya C4 alınmaz dediğini biz geçen ay okumadık mı? yani şuradan siz doğru bilgi falan edineceğinizi zannediyorsanız çok beklersiniz.
Technopat sosyalde çok bilgili kişiler de var, ayrıca gamepower/gamebooster psuların kalitesiz olduğunu tüm dünya biliyor....

ama AMD en iyisi dimi abi
Azıcık beyin kırıntısı olana şu video gerekli cevabı verir ve DA'nın haklıya hakkını verdiğini bilir:
ve forumda trollük yapıyorsun ikinciye uyarmam

Yorumları okurken çıldırdım allah belalarını vermesin Gamebooster psu'm patladı diyor adam yav GAMEBOOSTER PSU ÜRETMİYOR LAAAAN olum adam diyor kalitesi kötü çakmakla yandı laN sen inye çakmak tutuyon oNa LAn kaasa o kasa plastik niye tutarsın Abİ kasaYa C4 diyor sinirim hopladı bak kullanmadan kÖTü fan diyor laN ev Klima oldu klullanıyorum bak sinirim hopladı

Technopat'dan da bıktım artık marka olmayan herşeye çöp diyorlar neden desek asla mantıklı bir cevap veremezler anca "çin malı merdiven altı" falan derler normal bir şey demezler.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri