Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
boş kasaya ne dediklerini görmedim.

ama gamebooster kasaların da kaliteli olmadığı aşikar, ha bütçen çok düşükse ve tek alternatif o ise al ama iyi de değil.
Hayır oldukça kaliteli.

Kullanıyorum malzeme kalitesi idare eder.
Fanları çok iyi fiyatına göre.
RGB kontrolcüsü var.
RGB'leri mükemmel.
MÜK ABİ KASA

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Technopat sosyalde çok bilgili kişiler de var, ayrıca gamepower/gamebooster psuların kalitesiz olduğunu tüm dünya biliyor....
Tüm dünyanın bildiği falan yok bu sizin çıkarttığınız bir kaos ezbere bir cümleden başka bir şey değil. Kalkıp kaynak göstereceksin bu forumu atıp tutsunlar diye açmadım ne kaynağın var? aldın kullandın mı? bak ben 2 yıldır 650W 80+ modelini kullanıyorum. Ne kaliteli diyebilirim ne de kalitesiz... Sırf siz istemiyorsunuz diye sistem rehberlerimden 2 sene önce çıkardım size de o kadar saygılıyım ama ben bunları yapıyorken öyle kimsenin atıp tutmasına izin vermem.

bf994d72-6735-4b84-9a17-7626bc56b16c (1).jpeg

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
boş kasaya ne dediklerini görmedim.

ama gamebooster kasaların da kaliteli olmadığı aşikar, ha bütçen çok düşükse ve tek alternatif o ise al ama iyi de değil.
Neyi kullandın abicim sen? bana bir cevap ver ya bu büyük markalar ucuz kasa yapınca ellerinde sihirli bir deynek varda 1000 liralık kaliteyi size 500 liraya mı veriyor? siz harbi şaşırmışsınız

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
6900XT S.M.A ile 3090'a eşit gibi, 500 Dolar fark var.
Parası olan Nvidia alsın.
Parası olmayan Amd.
"Bence"
DLSS ile 3000 önde. Buarada @Abdullah Hacıgül zamanında Corsair gibi markaların uygun fiyatlı PSU'ları olmadığından dolayı GamePower PSU kullanıyordu. Ancak nerdeyse 3 yıldır kullanmıyor artık. Buarada Gametech'in kasalarının mesh olanları gayet güzel, GamePower'ın da Warcry modeli güzel. Hatta Rampage'in ETX serisi PSU'ları sağlamdır. Marka olarak değil de model olarak yargılamak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmm, gerçekten tartışacak halim yok, aynı bütçede zalman gigamax varken gamepower gp 650w alınması saçma.
Zaten önermiyor ki GamePower PSU kendisi. Sadece bazen kullanıyor.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
DLSS ile 3000 önde. Buarada @Abdullah Hacıgül zamanında Corsair gibi markaların uygun fiyatlı PSU'ları olmadığından dolayı GamePower PSU kullanıyordu. Ancak nerdeyse 3 yıldır kullanmıyor artık. Buarada Gametech'in kasalarının mesh olanları gayet güzel, GamePower'ın da Warcry modeli güzel. Hatta Rampage'in ETX serisi PSU'ları sağlamdır. Marka olarak değil de model olarak yargılamak lazım.
GeymPustır kullanıyorum PSU'ları patlıyor çünkü üretmiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,158
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kasaya çakmak tutarsanız anlarsınız ;) ;) ;) ;)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,646
Üyeler
163,354
Son üye
Murat005
Top Bottom