Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
boş kasaya ne dediklerini görmedim.

ama gamebooster kasaların da kaliteli olmadığı aşikar, ha bütçen çok düşükse ve tek alternatif o ise al ama iyi de değil.
Hayır oldukça kaliteli.

Kullanıyorum malzeme kalitesi idare eder.
Fanları çok iyi fiyatına göre.
RGB kontrolcüsü var.
RGB'leri mükemmel.
MÜK ABİ KASA

Technopat sosyalde çok bilgili kişiler de var, ayrıca gamepower/gamebooster psuların kalitesiz olduğunu tüm dünya biliyor....
Tüm dünyanın bildiği falan yok bu sizin çıkarttığınız bir kaos ezbere bir cümleden başka bir şey değil. Kalkıp kaynak göstereceksin bu forumu atıp tutsunlar diye açmadım ne kaynağın var? aldın kullandın mı? bak ben 2 yıldır 650W 80+ modelini kullanıyorum. Ne kaliteli diyebilirim ne de kalitesiz... Sırf siz istemiyorsunuz diye sistem rehberlerimden 2 sene önce çıkardım size de o kadar saygılıyım ama ben bunları yapıyorken öyle kimsenin atıp tutmasına izin vermem.

bf994d72-6735-4b84-9a17-7626bc56b16c (1).jpeg

Technopat sosyalde çok bilgili kişiler de var, ayrıca gamepower/gamebooster psuların kalitesiz olduğunu tüm dünya biliyor....
Gamebooster Psu üretmiyor.

boş kasaya ne dediklerini görmedim.

ama gamebooster kasaların da kaliteli olmadığı aşikar, ha bütçen çok düşükse ve tek alternatif o ise al ama iyi de değil.
Neyi kullandın abicim sen? bana bir cevap ver ya bu büyük markalar ucuz kasa yapınca ellerinde sihirli bir deynek varda 1000 liralık kaliteyi size 500 liraya mı veriyor? siz harbi şaşırmışsınız

6900XT S.M.A ile 3090'a eşit gibi, 500 Dolar fark var.
Parası olan Nvidia alsın.
Parası olmayan Amd.
"Bence"
DLSS ile 3000 önde. Buarada @Abdullah Hacıgül zamanında Corsair gibi markaların uygun fiyatlı PSU'ları olmadığından dolayı GamePower PSU kullanıyordu. Ancak nerdeyse 3 yıldır kullanmıyor artık. Buarada Gametech'in kasalarının mesh olanları gayet güzel, GamePower'ın da Warcry modeli güzel. Hatta Rampage'in ETX serisi PSU'ları sağlamdır. Marka olarak değil de model olarak yargılamak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hmm, gerçekten tartışacak halim yok, aynı bütçede zalman gigamax varken gamepower gp 650w alınması saçma.
Zaten önermiyor ki GamePower PSU kendisi. Sadece bazen kullanıyor.

DLSS ile 3000 önde. Buarada @Abdullah Hacıgül zamanında Corsair gibi markaların uygun fiyatlı PSU'ları olmadığından dolayı GamePower PSU kullanıyordu. Ancak nerdeyse 3 yıldır kullanmıyor artık. Buarada Gametech'in kasalarının mesh olanları gayet güzel, GamePower'ın da Warcry modeli güzel. Hatta Rampage'in ETX serisi PSU'ları sağlamdır. Marka olarak değil de model olarak yargılamak lazım.
GeymPustır kullanıyorum PSU'ları patlıyor çünkü üretmiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri