Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Msİ aLsAYdIN BöYLe oLMazdIKasama çakmak tuttum kasam eridi param çöpe gitti masrafımı kim karşılıyor şimdi?
Msİ aLsAYdIN BöYLe oLMazdIKasama çakmak tuttum kasam eridi param çöpe gitti masrafımı kim karşılıyor şimdi?
Neredeyse çoğu ürün Çin'de üretiliyor. Bu Apple'a da çöp demek.
Aga beeelimde gamepower mouse var çakmak tutunca patladı c4 almayın
@hocam o iş öyle değilelimde gamepower mouse var çakmak tutunca patladı c4 almayın
Adamın hem ordaki konusu hit almadı, hemde burdan ban yedi .Zalman ve MSI Çin işi marka mı?
Masum masum forumda dolanıyordum, bir de ne göreyim, Zalman ve MSI meğer Çin işi markaymış 🤣 İlgili konu: https://www.technopat.net/sosyal/konu/game-booster-kasalara-oen-yargisi.1130691/www.technopat.net
Bir anda düşürdük RPM'ini.Adamın hem ordaki konusu hit almadı, hemde burdan ban yedi .
Adamın hem ordaki konusu hit almadı, hemde burdan ban yedi .
Ah garibim şuan uzaklaştırıldınız yazısına bakıyordur.
OlAmAZ SeNİn çAkmAĞın çİN mALı Msİ oLsAyDı EriMEzdİA-Ama benim kasam Termaltake nası çakmak tutunca erir ki? Markası var olum
o karşılaştırmada ben tercihim 6900XT olur aradaki fiyat farkı çok yüksek ama genel totalde Nvidia biraz daha avantajlı AMD 'nin DLSS'ye agresif bir rakip getirmesi gerekli Fidelity FX CAS ile olacak gibi gözükmüyor6900XT S.M.A ile 3090'a eşit gibi, 500 Dolar fark var.
Parası olan Nvidia alsın.
Parası olmayan Amd.
"Bence"
Hocam peki AMD'de driver sorunları çözüldü mü ?o karşılaştırmada ben tercihim 6900XT olur aradaki fiyat farkı çok yüksek ama genel totalde Nvidia biraz daha avantajlı AMD 'nin DLSS'ye agresif bir rakip getirmesi gerekli Fidelity FX CAS ile olacak gibi gözükmüyor