Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

samet4747

80+ Platinum
Zalman bildiğiniz Çin'de en ucuz fabrikalardan çıkan bir malzemedir siz Zalman'ı eski zalman falan mı zannediyorsunuz? 2020'de Zalman kalitesi diye bir şey yok. MSI MAG Forge'de bildiğiniz çin kasaları ile aynı yani neyi abartıp abartıp duruluyor anlamıyorum. "abicim biz markaya para veriyoruz" deyin anlayacağım yok çok kaliteliymiş yok şöyle yok böyle şu TR forumlarından artık gına geldi parasına göre güzel işte Marka olmayanları pis yaptınız, piste olsa bile marka olanı çiçek yaptınız.

Şu attığın linkteki yorumların kanserliğine bakar mısın? bir tane bilgi yok ya tamamiyle marka olmayana ana bacı giydirme politikasından başka bir şey değil.
ama AMD en iyisi dimi abi

Şu linkini attığın forumda adamların boş kasaya la boş kasaya C4 alınmaz dediğini biz geçen ay okumadık mı? yani şuradan siz doğru bilgi falan edineceğinizi zannediyorsanız çok beklersiniz.
Technopat sosyalde çok bilgili kişiler de var, ayrıca gamepower/gamebooster psuların kalitesiz olduğunu tüm dünya biliyor....

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Technopat sosyalde çok bilgili kişiler de var, ayrıca gamepower/gamebooster psuların kalitesiz olduğunu tüm dünya biliyor....
Yav kardesim okuma yazmanda problem mi var kasalardan bahsediyoruz burda sen psudan bahsediyorsun

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ama AMD en iyisi dimi abi
Azıcık beyin kırıntısı olana şu video gerekli cevabı verir ve DA'nın haklıya hakkını verdiğini bilir:
ve forumda trollük yapıyorsun ikinciye uyarmam

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yorumları okurken çıldırdım allah belalarını vermesin Gamebooster psu'm patladı diyor adam yav GAMEBOOSTER PSU ÜRETMİYOR LAAAAN olum adam diyor kalitesi kötü çakmakla yandı laN sen inye çakmak tutuyon oNa LAn kaasa o kasa plastik niye tutarsın Abİ kasaYa C4 diyor sinirim hopladı bak kullanmadan kÖTü fan diyor laN ev Klima oldu klullanıyorum bak sinirim hopladı

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Technopat'dan da bıktım artık marka olmayan herşeye çöp diyorlar neden desek asla mantıklı bir cevap veremezler anca "çin malı merdiven altı" falan derler normal bir şey demezler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom