technopat neden bu kadar kasan bi forum

Avrupai, profesyonel ve çözüm odaklı bir forum olduğu için. Düzen, disiplin çok önemli orada.

Burası biraz daha Türk kafasında, mahalle ortamı gibi. Samimi. Buradaki kitleyi sevmem mesela. Konulara girip lagaluga yapan çok.

sorma hiç kasmıyorlar konuma kadar karışıyorlar
istediğim uzunlukta yazarım sana ne
1 noktalama hatasından kısıtlanabilir mesajı atmışlar adamlar cidden
1602684841375.png

burda yazıyo :D

Forum kültürü özgürlük değil yardımlaşmaktır.Ve trol konular bunun önüne geçiyor.Banları boşver.Technopat mı iyi hizmet veriyor burası mı?
Elbette Technopat. Mesela burada konulara saçma sapan yorumlar geliyor, mesela ''up up up'' yazanlar. Oradaki insanlar (Buradakilere kıyasla) daha bilgili. (Bu demek değildir ki oradaki herkes bilgili veya buradaki herkes bilgisiz.)

technopatch.png

bunun için böyle uyarı atılmaz yahu

Avrupai, profesyonel ve çözüm odaklı bir forum olduğu için. Düzen, disiplin çok önemli orada.

Burası biraz daha Türk kafasında, mahalle ortamı gibi. Samimi. Buradaki kitleyi sevmem mesela. Konulara girip lagaluga yapan çok.
Katılıyorum, konulara ''up up up'' yazan mı dersin, capslock kapatmadan yazan mı dersin...

abi konu değil en küçük noktalama işaretinde hemen uyarı atıyorlar kısıtlanmış olabilirsiniz diye
Biz bir forum nasıl ise o şekilde ilerliyoruz zaten onlar kendilerine forum da demiyor Xenforo özelliklerinden ötürü sanırım sosyal demeyi tercih etmişler. Ama biz gerçek bir forumuz ve bir forumun tüm gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Herkesin görüşüne saygımız var

adamlar kullanıcı adıma uyarı atmışlar cidden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biz bir forum nasıl ise o şekilde ilerliyoruz zaten onlar kendilerine forum da demiyor Xenforo özelliklerinden ötürü sanırım sosyal demeyi tercih etmişler. Ama biz gerçek bir forumuz ve bir forumun tüm gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Herkesin görüşüne saygımız var
abi gerçekten sana bin defa şükretmek lazım ilk forum deneyimim iyi ki technopat ile başlamamışım teşekkürler abi forum için videolarında ayrı güzel reis

ciddi ciddi konu açıyorsun ve moderatör onayı ile geçiyor buda 5dk alıyor bildiğim kadarıyla böyle bir şey forum kültürüne aykırı insan kendini özgür hissetemiyor
en ufak yanlışınızda afları yok ama bunlar yazım yanlışları neden bu forum çok sıkıntılı
bencede soru falan sorarken beklemek yazım kuralları ile ilgili acayip önlemler bana saçma geliyor

aşırı kusursuz istiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim sorunum da o
bi konu açıcam o admin kontrolünden geçicek saçma
burası efso ama ben orayı hiç sevmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,633