Neler Yeni

Technopat neden üyeliğimi reddediyor?

Qbört

80+ Bronze
cunku seni sevmiyorlar
Sen o foruma fazlasın ondan.
Boşverin burası daha iyi. Orada en ufak yazım hatasında uyarı yiyorsunuz :ROFLMAO:
Örnek bunların hepsi boş yorum. Amaçları yardımcı olmak değil zaten..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verim alamamak değil de 2 forumu da kullanmayı seviyorum.
Desteğe yazdım eski hesabıma erişim sağlayamıyorum dedim işlem yapamıyoruz dediler.
O zaman eski hesabı es geçin yeni bir e-posta ve yeni bir değişik isimle normal sekmeden katılmaya çalışın. Bunda da sorun yaşarsanız desteğe belirtin.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38

O zaman eski hesabı es geçin yeni bir e-posta ve yeni bir değişik isimle normal sekmeden katılmaya çalışın. Bunda da sorun yaşarsanız desteğe belirtin.
Hocam gizli sekmeden normal sekmeye geçince hesabı reddediyorlar. Çerezlerden kaynaklı diye düşünüyorum. Çoklu üyelikten dolayı yardım edeceklerini sanmıyorum. Bir hesabım daha vardı onda da çoklu üyelikten dolayı 10 yıl ban yedim. Onlara yazdıklarımda da 10 yılı 5 yıla düşürmüşler.

Qbört

80+ Bronze
Hocam gizli sekmeden normal sekmeye geçince hesabı reddediyorlar. Çerezlerden kaynaklı diye düşünüyorum. Çoklu üyelikten dolayı yardım edeceklerini sanmıyorum. Bir hesabım daha vardı onda da çoklu üyelikten dolayı 10 yıl ban yedim. Onlara yazdıklarımda da 10 yılı 5 yıla düşürmüşler.
Bu sanırım aynı İP adresinden dolayı oluyor. Yani öyle diye biliyorum. Wifi bağlanıyorsanız modemi kapatıp tekrar açın yada başka birisinin internetine bağlanıp deneyin. Farklı tarayıcıdan deneyin. Ya da başka bir PC laptop telefon varsa onlardan deneyin.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Bu sanırım aynı İP adresinden dolayı oluyor. Yani öyle diye biliyorum. Wifi bağlanıyorsanız modemi kapatıp tekrar açın yada başka birisinin internetine bağlanıp deneyin. Farklı tarayıcıdan deneyin. Ya da başka bir PC laptop telefon varsa onlardan deneyin.
Hocam modemden kaynaklı. Modemi kapatıp açmayı denedim fakat işe yaramadı. Onu da denedim fakat işe yaramadı maalesef.

Qbört

80+ Bronze
Hocam modemden kaynaklı. Modemi kapatıp açmayı denedim fakat işe yaramadı. Onu da denedim fakat işe yaramadı maalesef.
Başkasının bir cihazından deneyin ama yeni bir e-postayla hesabınız açın. Daha önceden hesap açılma denenmemiş bir e-postayla.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Başkasının bir cihazından deneyin ama yeni bir e-postayla hesabınız açın. Daha önceden hesap açılma denenmemiş bir e-postayla.
Hocam başka bir internetten veya başka bir e postadan açabiliyorum fakat normal sekmeden hesabımı neden kapatıyor onu anlamıyorum

KlausM

80+ Silver

boş konu açarsan boş yorum atarız

Qbört

80+ Bronze
boş konu açarsan boş yorum atarız
Şu anki konu boş mu adam soru sormuş sende "çünkü seni sevmiyorlar" demişsin. Yardımın dokunmuyorsa konuşmayacaksın.

Hocam başka bir internetten veya başka bir e postadan açabiliyorum fakat normal sekmeden hesabımı neden kapatıyor onu anlamıyorum
Onu bilmiyorum hocam tarayıcınızı değiştirin yada silin tekrar indirin.

KlausM

80+ Silver
Mesaj kasmak için mi?
he kanka işim gücün yok mesaj kasıyom sabah başlıyom mesaiye akşam 5 de bırakıyorum

Şu anki konu boş mu adam soru sormuş sende "çünkü seni sevmiyorlar" demişsin. Yardımın dokunmuyorsa konuşmayacaksın.

Onu bilmiyorum hocam tarayıcınızı değiştirin yada silin tekrar indirin.
1719945023064.png

Qbört

80+ Bronze
Konuma yararın yok kanka
Raporla gitsin bunun gibiler 1 hafta ceza yer uslu çocuk gibi susar sonra yine başlar ama olsun raporla.

he kanka işim gücün yok mesaj kasıyom sabah başlıyom mesaiye akşam 5 de bırakıyorum

Alıntıyı görüntüle
Bu aralar rapor almamışsın biraz arkana yaslan gerçek hayatın keyfini çıkar.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Raporla gitsin bunun gibiler 1 hafta ceza yer uslu çocuk gibi susar sonra yine başlar ama olsun raporla.

Bu aralar rapor almamışsın biraz arkana yaslan gerçek hayatın keyfini çıkar.
Raporladım sende raporla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,909
Üyeler
165,257
Son üye
tabut
Top Bottom