Neler Yeni

technopat rezilliği bu forumun kıymetini bilelim

Zeg.7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Öztürk
Uzun uzun yazmak istemiyorum ama ne zaman o malum forumda konu açsam sürekli ihtar veriyorlar

Bu forumun kıymetini bilelim.Adamlar Türk dil kurumu sanki yok onu yazmayın yok sonuna nokta koyarak bitirin yok ilk harfini büyük yazın.

Yeter la valla yeter 5 tane hesap açtım hepsinde mi olur arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Deniz Gemici
Uzun uzun yazmak istemiyorum ama ne zaman o malum forumda konu açsam sürekli ihtar veriyorlar

Bu forumun kıymetini bilelim.Adamlar Türk dil kurumu sanki yok onu yazmayın yok sonuna nokta koyarak bitirin yok ilk harfini büyük yazın.

Yeter la valla yeter 5 tane hesap açtım hepsinde mi olur arkadaş
ben bir ara başka mailden hesap açıp aynı konuda yazınca 2'nci açtığım hesap perma ban yemişti :D

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
2 yıl geçirdim o forumda 3 hesabım oldu.Gayet de kaliteli ve yararlı bir forum bilip bilmeden kimse b*k atmasın.Yazım kuralları konusunda gerçekten katılıyorum sana fakat yapacak bir șey yok.Orası öyle bir forum ve katlanmak istemiyorsan çıkıș yap kullanma.Her seferinden neden doksan kere konusunu açıp Technopat gömüyorsunuz ki.Sevmiyorsanız kullanmayın kimse silah dayamıyor kafanıza.İki de bir burayla orayı da karșılaștırmayın kișisel tercih.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ayrıca 7 hesap açıp forum kurallarına çiğnemen ve gelip burada ağlaman ironik.

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
cümlenin sonuna nokta koymayı unuttuğum için 1 saat susturma atmışlardı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
2 yıl geçirdim o forumda 3 hesabım oldu.Gayet de kaliteli ve yararlı bir forum bilip bilmeden kimse b*k atmasın.Yazım kuralları konusunda gerçekten katılıyorum sana fakat yapacak bir șey yok.Orası öyle bir forum ve katlanmak istemiyorsan çıkıș yap kullanma.Her seferinden neden doksan kere konusunu açıp Technopat gömüyorsunuz ki.Sevmiyorsanız kullanmayın kimse silah dayamıyor kafanıza.İki de bir burayla orayı da karșılaștırmayın kișisel tercih.
İstediği konuyu açabilir istediği gibi eleştirebilir kendi görüşünü belirtmiş sadece

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
katı kuralları var ama gerçekten çok fazla olmaya başladı bu konular beğenmiyorsan girmeyeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom