Technopat Rezilliği! "İlk konuyu bizde açmak zorundasınız!"

Uygunsuz davranış
lan technopat admınlerı bu mesajıda goruyosanız 7 ceddınıze saygılarımı sevgılerımı yolluyorum sızın kadar cahıl cehalet akan beynınde 3 gıdım ıq olmayan ınsanlar sızı

zamanında 2 konu ust uste acıp yazım hatası yaptıgım ıcın ıp ban yemıstım resmen technopatta vatan haını ılan edıldım

Aramalarda sürekli önde olmak istedikleri için öyle bir kural getirdiler. Her yerde söylerim, oranın modları her koşulda haklı, kendilerini Allah sanıyorlar. O yüzden fazla kurcalamamak lazım orayı.

Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri zamanında o hastalıklı ortamı salmak oldu. Zaman geçtikçe de bunu daha iyi anlıyorum. Malum forum hakkında bir sürü kötü şey sayarım ancak konudaki mevzuyu ilk kez gördüm. Hayatımda "kural" adı altında daha aptalca bir şey ne gördüm ne de duydum.

Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
Aga Konuyu Açtığını Nerden Biliyorlar Çok İşsiz Bu Technopat Modları

Hocam, Technopat Sosyal'den toplamda 3 tane hesap sildirmişliğim var sistem açığını kullanarak. İlki üyeler benimle dalga geçmeye başlamışlardı. İkincisi inanca saygısızlıktan 2050'li yıllara kadar yasaklamışlardı. Sonuncusu ise sildirdiğim ilk hesaptan açtığım konuyu sildirmeye kalkışınca en sonunda eğer bu konuyu silmezseniz hakkınızda müracaat savcılığına gidip işlem başlattırırım dedim diye 1 yıllığına 3. hesabımı banladılar moderasyonu tehditten. Mevzularım bundan ibaret kısacası Technopatpatpat belasından.

Kullanmayın abi şu forumu 😅

otizm engellilerin bulunduğu forum 🤣🤣 zaten bu technopat youtube kanalinida adam yerine koyanlarda suç. eski videolarına bakıyorum gtx1080 incelemesi diyerekten 40 dakika boş beleş evet ali evet recep diyerek kimsenin umursamayacagi şeyleri sunuyorlar, çoluk çocukta bunlar çok bilgili diyerekten hiçbir şey anlamayip izliyor. hele oyun testi videolarında ben böyle amatörlük görmedim, teknoloji kanalı olupta oyunlar konusuna bu kadar cahil olmaları aşırı komik. şükür son 6-7 yıldır donanım arşivi, pc hocası gibi kanallar türk teknoloji içeriklerini biraz iyileştirdi de konuyla alakalı çok fikri olmayan kişiler bile az buz bir şeyler öğrenebiliyorlar

Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
Kullanmayın şu forumu her ay konu açılıyooor.

Geri