Neler Yeni

Technopat Sosyal çöktü mü ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Herkeste aynı sorun var. Sunucu taşınması falan filan yapılıyor olabilir diyeceğim ama yapılacak olsa haber verilirdi diye düşünüyorum.
Videoda yeni sunucu topladılar
Sonraki videoda sunucuyu gitmeden test ediyoruz demişti recep memtest videosunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle olsaydı deli gibi konuşulurdu bu olay. En son yazılım güncellemesi bekliyorlardı ve gelmişti. Sitenin bakımlarını gece yapıyorlar genelde. Belki o yüzdendir.
"Deli gibi"

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Sonraki videoda sunucuyu gitmeden test ediyoruz demişti recep memtest videosunda
Evet, biliyorum videoyu. Testlerini falan filan yaptılar ama en son yazılım desteği bekliyorlardı. Destek geldi mi bilmiyorum.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak

"Deli gibi"
Şu an kullandıkları sunucu eski ve foruma kayıt olduğumdan beri oluyor bu sıkıntı arada. Herkes yeni sunucunun kurulumunu bekliyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şu an kullandıkları sunucu eski ve foruma kayıt olduğumdan beri oluyor bu sıkıntı arada. Herkes yeni sunucunun kurulumunu bekliyor.
Sunucunun olduğu merkez de elektrik kesintisi vardır dicem de. Bu kadar uzun sürmez jeneratörler devreye girer. Bilinçli bağlantı kesilmiş gibi geldi bana.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Sunucunun olduğu merkez de elektrik kesintisi vardır dicem de. Bu kadar uzun sürmez jeneratörler devreye girer. Bilinçli bağlantı kesilmiş gibi geldi bana.
Olabilir. Yarın anında bağlanabildiğim bir sunucu görürsem ekranı ekmek arası yerim herhalde.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
İlginç olan website ve forum sunucusunun bir olması, technopat.net e de girilmiyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Olabilir. Yarın anında bağlanabildiğim bir sunucu görürsem ekranı ekmek arası yerim herhalde.
Beğeni atmak bile 2sn sürüyor. :D
Size bir sorum var. Sizce Technopat'ın durumu nasıl? Bana göre eskisi gibi değil. Bilgili pek kimse kalmamış.

İlginç olan website ve forum sunucusunun bir olması, technopat.net e de girilmiyor.
Hepsi aynı sunucuda.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Beğeni atmak bile 2sn sürüyor. :D
Size bir sorum var. Sizce Technopat'ın durumu nasıl? Bana göre eskisi gibi değil. Bilgili pek kimse kalmamış.
Eski konularına baktığımda kitlesi çok daha kaliteliydi sonradan bir bir bıraktı çoğu. Ama hala ülkedeki en bilgili kullanıcılara sahip ve düzenli forum.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Çok çok çok büyük bir site olmadığı sürece bütün sitelerde durum böyle. technopat.net adresinin bulunduğu sunucuya /sosyal adında klasör oluşturularak forum kuruluyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Eski konularına baktığımda kitlesi çok daha kaliteliydi sonradan bir bir bıraktı çoğu. Ama hala ülkedeki en bilgili kullanıcılara sahip ve düzenli forum.
5 tane konu açtım en hızlı 6 gün sonra cevap aldım. Bazı üyeleri görmez oldum.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom