- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya tamam da uyarı sebeplerine bi bakDostum oranın kuralı öyle. Kuralları saçma buluyorsan kullanmazsın. Başka bir forumda gelip o forumu kullanmayın demen saçma.
Ya tamam da uyarı sebeplerine bi bakDostum oranın kuralı öyle. Kuralları saçma buluyorsan kullanmazsın. Başka bir forumda gelip o forumu kullanmayın demen saçma.
Dostum orada, burada ki gibi her konuya mesaj yazamiyorsun maalesef. Ben de gereksiz mesajdan uyarı yedim. Yazım kurallarına uyulacak zaten ondan bahsetmiyorum. TP katı bir forum. Orada duramıyorsan devam etmezsin olur biter.Ya tamam da uyarı sebeplerine bi bak
Alıntıyı görüntüle
Kuralları böyle olsa bile saçma yanları da var. Diyelim bir acil işin var technopat de onaylanması 15 20 dk yı bulabiliyor bazen konuların akşam saatlerine doğru misal bende öyleydi bir acil işim vardı yazdım uyarı aldım 2 soru sormaktan e tamam hoş alalım uyarı ama ilk uyarı yüzünden ban atmak nedir ya bir çözüme ihtiyacın var adama soru soracaksın ama soramıyorsan neden ilk uyarın yüzünden banlısın çünküDostum oranın kuralı öyle. Kuralları saçma buluyorsan kullanmazsın. Başka bir forumda gelip o forumu kullanmayın demen saçma.
Konu onaylama sistemi olmasa da troll konular dolup taşar. Bak bu foruma. Konu onay sistemi yok. Her gün saçma sapan konular açılıyor.Kuralları böyle olsa bile saçma yanları da var. Diyelim bir acil işin var technopat de onaylanması 15 20 dk yı bulabiliyor bazen konuların akşam saatlerine doğru misal bende öyleydi bir acil işim vardı yazdım uyarı aldım 2 soru sormaktan e tamam hoş alalım uyarı ama ilk uyarı yüzünden ban atmak nedir ya bir çözüme ihtiyacın var adama soru soracaksın ama soramıyorsan neden ilk uyarın yüzünden banlısın çünkü
haklısın ama konu onaylama süreli çok yavaş ama bunun sayesinde 1 trolle bile rastlamazsın techopat üzerindeKonu onaylama sistemi olmasa da troll konular dolup taşar. Bak bu foruma. Konu onay sistemi yok. Her gün saçma sapan konular açılıyor.