Neler Yeni

Technopat tn3 sistemden gelen ses

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bugün asus u aradım video istediler yolladım, sonra bir daha aradım işte video yolladım vesaire diye arkadaşlar bakacaklar, cevap verecekler dediler . Şuan da bekliyorum bakalım
Aynı şekil bende bekliyorum umarım değişim yaparlar ikimizede , performansa etkisi olmasa bile içime sinmiyor çok ama değişim olmazsa böyle kullanıcam mecbur yapıcak bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Samet Aksakal
İlk gün bende öyle düşünüyordum araştırdıktan sonra çok takmadım , bobinlerden gelen önemsiz bir ses sadece sisteme veya performansa hiçbir etkisi yok , ses çok yüksek değilse uğraşmayın derim hocam , yinede bi asusu arayın sizden video isteyecekler büyük ihtimalle canınızı sıkmayın
Sesin durumu bu hocam;

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Sesin durumu bu hocam;
Benimki bu kadar ince bir ses değil , videodaki ses aşırı sinir ediciymiş hocam böyle kullanılmaz .. Değişim yapmazlar ise thhye başvurun bir sonuç çıkmazsada oyunlarda fps sabitleyin monitör hzine göre veya v sync açın o sabitliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki bu kadar ince bir ses değil , videodaki ses aşırı sinir ediciymiş hocam böyle kullanılmaz .. Değişim yapmazlar ise thhye başvurun bir sonuç çıkmazsada oyunlarda fps sabitleyin monitör hzine göre veya v sync açın o sabitliyor

Bendeki ses ;

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Samet Aksakal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendeki ses ;
Evet hocam çok sinir edici bir sesi var, kesinlikle ben böyle kullanamam. İnşallah değişirler. Hayır şurada 22 gün soonra askere gidicem. Ağız tadıyla bir kaç gün oyun oynayacaktım, zehir oldu. Ben burda yokken de artık aileden abim vesaire takip edecek süreci artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
Benim anlamadığım konu Gaming.gen.tr sistemleri test edip gönderiyor bu test aşamasında cw sesini duyduktan sonra görmemezliktenmi geliyorlar aman biz gönderelimde kullanıcı uğraşsın dursun mantığında hareket ediyorlar galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Samet Aksakal
Benim anlamadığım konu Gaming.gen.tr sistemleri test edip gönderiyor bu test aşamasında cw sesinin duyduktan sonra görmemezliktenmi geliyorlar aman biz gönderelimde kullanıcı uğraşsın dursun mantığında hareket ediyorlar galiba
Bende ki sesi duymamak için sağır olmak gerekli ya da test yapmadan göndermeleri gerekli, 2. İhtimal daha gerçekçi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
Bende ki sesi duymamak için sağır olmak gerekli ya da test yapmadan göndermeleri gerekli, 2. İhtimal daha gerçekçi duruyor.
Bende aynı sistemi sipariş verdim bugün 12.gün daha yeni kargoya verdiler sebebini sorduğumda kampanya yoğunluğu test aşaması felan diyip geçistirdiler eğer bu şekilde sorunlu ürün gelirse direkt mahkemeye veririm.

Just reset

80+ Bronze
Bende aynı sistemi sipariş verdim bugün 12.gün daha yeni kargoya verdiler sebebini sorduğumda kampanya yoğunluğu test aşaması felan diyip geçistirdiler eğer bu şekilde sorunlu ürün gelirse direkt mahkemeye veririm.
İnşallah sorun çıkmaz hocam

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
bende aynı sistemi aldım bir problem yok şükür

Just reset

80+ Bronze
Top Bottom