Sürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.
Katılıyorum.Sürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.
Haklısınız çok sıktı bu durum technopat sosyale girmesem de tüm gelişmeleri buradan öğreniyorum.Sürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.
DA forumu sevelim sayalım ama fazlaca fan boyu olmayalım diğer insanların düşüncelerine de saygı duymamız gerekir 2 forumun da amacı aynı zaten cevabını orda bulamayan buraya burda bulamayan oraya gidebilirSürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.