Technopat'ı ve Technopat Üyelerini Kötüleme Amaçlı Konu Açanlar Hakkında

Katılıyorum. İki forumun üyelerinin tartışıp durmasını da çocukça buluyorum. Orada da var, burada da var. Tarafsız olmak gerekiyor, üye olduğunuz foruma değil haklı olana destek çıkın. Diğer forumlara laf atıp reaksiyon kasmaya çalışmanız yalnızca kaosa sebep oluyor.

Sürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.
Bunun yanına ek olarak crack konusunda da kavga cıkarma amaclı acılan konular var onları acanlara da uyarı verilmeli.

Sürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.
kesinlikle katılıyorum

Bence uyarı almaları saçma olur. Burayı da Technopat'a çevirmeyelim o kadar katı bir kurala gerek yok.

Technopat'ta açılırken hiç sorun yok ama?

Bence uyarı almaları saçma olur. Burayı da Technopat'a çevirmeyelim o kadar katı bir kurala gerek yok.
Bence saçma olmaz. TP'de haksız çıkınca burada konu açıp destek isteyenler bile var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Technopat'ta açılırken hiç sorun yok ama?
Technopat'ta açılanlar kaldırılıyor diye biliyorum ben.

Bence saçma olmaz. TP'de haksız çıkınca burada konu açıp destek isteyenler bile var.
Onları kendin kınayabilir ve doğru yolu anlatabilirsin. Ne yapmaları gerektigi hakkında bilgi de verebilirsin. Ama böyle bir konu açıldığında uyarı yemek saçma olur. Sonuçta burası ferah bir ortam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,690
Üyeler
186,094
Son üye
PoseTech
Geri