Neler Yeni

Technopat'ı ve Technopat Üyelerini Kötüleme Amaçlı Konu Açanlar Hakkında

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Katılıyorum. İki forumun üyelerinin tartışıp durmasını da çocukça buluyorum. Orada da var, burada da var. Tarafsız olmak gerekiyor, üye olduğunuz foruma değil haklı olana destek çıkın. Diğer forumlara laf atıp reaksiyon kasmaya çalışmanız yalnızca kaosa sebep oluyor.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.
Bunun yanına ek olarak crack konusunda da kavga cıkarma amaclı acılan konular var onları acanlara da uyarı verilmeli.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Sürekli forumda bu tarz konular görüyorum. Yok Technopat'ta şu üye şunu demiş, bunu beğenmemiş, onu savunmuş. Bence bu kişiler uyarı almalı. Yaptıkları, iki forum arasında bomboş kavga çıkarıp, iki forumun da huzurunu bozmaktan başka bir şey değil.
kesinlikle katılıyorum

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bence uyarı almaları saçma olur. Burayı da Technopat'a çevirmeyelim o kadar katı bir kurala gerek yok.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Katılıyorum,sıktı artık bu tür KAvGa konular yüzünden konu kirliliği oluyor.
Boş konularla forumu kirletmeye çalışanları uyaralım,bilgilendirelim.

T.P.G.

80+ Titanium
Technopat'ta açılırken hiç sorun yok ama?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bence saçma olmaz. TP'de haksız çıkınca burada konu açıp destek isteyenler bile var.
Onları kendin kınayabilir ve doğru yolu anlatabilirsin. Ne yapmaları gerektigi hakkında bilgi de verebilirsin. Ama böyle bir konu açıldığında uyarı yemek saçma olur. Sonuçta burası ferah bir ortam.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,473
Üyeler
164,315