Technopat'te anlama sorunu olan üyeler

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,449
Arkadaşlar Technopat'i severim uzun süredir takılıyorum fakat son birkaç aydır üyelerin bilgi ve davranış konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Acaba sorun bende mi 2 konu linki bırakıyorum. Bilgisizce sallayıp beni linç etmeye çalıştı 2-3 kişi. Haksız olduğumu bilsem kabul edeceğim fakat adamlar VA IPS farkını geçtim modeller arasında farkı bile göremeyecek kadar at gözlüklü yorum yapıyorlar buyrun: https://www.technopat.net/sosyal/konu/aoc-c24g2u-alinir-mi.1428727/

Arkadaşlar Technopat'i severim uzun süredir takılıyorum fakat son birkaç aydır üyelerin bilgi ve davranış konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Acaba sorun bende mi 2 konu linki bırakıyorum. Bilgisizce sallayıp beni linç etmeye çalıştı 2-3 kişi. Haksız olduğumu bilsem kabul edeceğim fakat adamlar VA IPS farkını geçtim modeller arasında farkı bile göremeyecek kadar at gözlüklü yorum yapıyorlar buyrun: https://www.technopat.net/sosyal/konu/aoc-c24g2u-alinir-mi.1428727/
onlarla uğraşılmaz bende orada bayadır takılıyorum yardımcı oluyorum ama hep aynı kişiler geliyor inceden inceden insanları ezmeye çalışanlar felan bence boşver orayı

Hatirlattiğin iyi oldu tp de günlük ban dozumu alip geleyim.

Canım sıkılınca tp den ban yiyorum sarıyor
onlarla uğraşılmaz bende orada bayadır takılıyorum yardımcı oluyorum ama hep aynı kişiler geliyor inceden inceden insanları ezmeye çalışanlar felan bence boşver orayı
7 yıldır üyeyim hocam bu ara bayağı denk geliyorum 2-3 kişi bir araya geliyor linç ediyorlar. Haklısınız. Saçma sapan argüman sunup sadece kendi dediklerinin doğru olduğunu sanıyorlar ilginç.

Monitörde illa ki hoparlör olmak zorunda değil. Benim için de Gıgabyte olan monitör daha iyi gözüküyor. Teknik özellik vs.

Monitörde illa ki hoparlör olmak zorunda değil. Benim için de Gıgabyte olan monitör daha iyi gözüküyor. Teknik özellik vs.
Tartışma üslubunu gördünüz mü peki? İyi olabilir tabii ama saçma bir şekilde karalamaya çalışıp ghosting yaftası yapıştırıyorlar. Ve ASUS TUF VG24VQ ile VG249Q arasındaki farkı anlamadıklarını.

Gören de sanar ki çok bilgililer. Sadece sRGB farkını sayabilmesi de çok üzücü. TUF serisinde sorun vardıysa zamanında tonlarca Asus TUF monitör alın diyenler ile doluydu. Neden "almayın" demediler? "C24G2U" konusundaki 1-2 arkadaş var. Onlar ne saçmalıyorlar anlamadım.

Arkadaş önerdiğiniz ürünü çarptırıp Asus TUF VA Panele bağlıyor. :unsure:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,600
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri