teşekkürler kanka, 4 tane aldım.
teşekkürler kanka, 4 tane aldım.
Hocam sen 4 tane alınca bana 1 tane kalmış, 2 tane alacaktım alamadımteşekkürler kanka, 4 tane aldım.
Arkadaşlarıma da aldım hocam ben aldığımda stok 3 adet idi, ikinci siparişi geçtikten sonra stok bilgisi kalktı.Hocam sen 4 tane alınca bana 1 tane kalmış, 2 tane alacaktım alamadım
Yada 1 den fazla almayı mı kapattılar acaba 2. yi almaya çalıştığımda stokta yok diyor.
Sepette 1 tane duruyor, belki stok eklerler Kargo ödememek için prime üyeliği ile uğraşıyordum Bir de hanım avm de şuna bak buna bak taciz ettiArkadaşlarıma da aldım hocam ben aldığımda stok 3 adet idi, ikinci siparişi geçtikten sonra stok bilgisi kalktı.
Bekleme bence hocam, sipariş ver. Stok eklerler ise siparişi iptal edip tekrar alırsın.Sepette 1 tane duruyor, belki stok eklerler Kargo ödememek için prime üyeliği ile uğraşıyordum Bir de hanım avm de şuna bak buna bak taciz etti
Hocam bu var, 2 ocakta da konusu açılmış, tekrar indirime girmiş herhalde.Sepette 1 tane duruyor, belki stok eklerler Kargo ödememek için prime üyeliği ile uğraşıyordum Bir de hanım avm de şuna bak buna bak taciz etti
Bunu gördüm hocam ama aklım diğerinde kaldı Bir sonraki indirime yakalarım artıj, malum havalar ısınıyor. Yazın aşırı sıcaklara kadar bir daha düşer inşallahBekleme bence hocam, sipariş ver. Stok eklerler ise siparişi iptal edip tekrar alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu var, 2 ocakta da konusu açılmış, tekrar indirime girmiş herhalde.