yaşı kaç?Panel mi değil mi emin değilim ama telefon numaramı biliyor babamın üzerine adımı soyadımı yaşadığım şehri biliyor ne yapabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korkum annemin babamın numarasını öğrenir mi
Bilmiyorum ama yabancı numaradan çaldırdı 2kere WhatsApp telegram hesaplarını kapattım yabancı numaraları engelledimyaşı kaç?
yaşı küçükse hiçbirşey yapamaz genelde çoluk çocugun elinde panel oldugu için bu tarz olaylar fazla başımada gelmişti hiçbirşey olmadı.Panel mi değil mi emin değilim ama telefon numaramı biliyor babamın üzerine adımı soyadımı yaşadığım şehri biliyor ne yapabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korkum annemin babamın numarasını öğrenir mi
nerden tanıştın ne yaptın ve evet panelden annenin herşeyini öğrenebilir ama çok heyecanlanmaGencler birşeyler yazın la ödüm kopuyor şuan
Knk oyunda baya sövdükj karşılıklınerden tanıştın ne yaptın ve evet panelden annenin herşeyini öğrenebilir ama çok heyecanlanma
ipleme yaşı küçüktür biraz uğraşır sonra bırakırKnk oyunda baya sövdükj karşılıklı
Telgramdn tehdit etti isim verdi bende malım ekledim konuşmak için bunu numaramı aldı ordanKnk oyunda baya sövdükj karşılıklı
Büyükse de yapamaz ki, en fazla napabilir?yaşı küçükse hiçbirşey yapamaz genelde çoluk çocugun elinde panel oldugu için bu tarz olaylar fazla başımada gelmişti hiçbirşey olmadı.
niye ekliyorsun telegramdan orda normaldede ayık olman lazım adını soyadını biliyorsa bütün sülalenin her şeyine erişebilir ama fazla ipleme yaşı küçüktür muhtemelenTelgramdn tehdit etti isim verdi bende malım ekledim konuşmak için bunu numaramı aldı ordan
Tel görür müniye ekliyorsun telegramdan orda normaldede ayık olman lazım adını soyadını biliyorsa bütün sülalenin her şeyine erişebilir ama fazla ipleme yaşı küçüktür muhtemelen
yaşı biraz büyük olanlar kali linux la profesyenelce işlem yapabiliyor bazı dolandırma teknikleri var ordan atabilirler telefona uzaktan erişim içeren bir virüs atabilirler sms den hemde kolay kolay yakalanmıyorlarBüyükse de yapamaz ki, en fazla napabilir?
sülaledeki herkesin telini görürTel görür mü