Neler Yeni

**Tek Başıma** Ne Yapabilirim?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz

Besim Tibuk

80+ Gold
DMAX'te Restoram Sırları var onu izliyorum.
Güzel gibi daha önce de 1-2 bölümünü izlemiştim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Önemli:
  • Bir süre bilgisayarım yok.
  • Video oyunları sarmıyor.
  • Arkadaşım/arkadaş edinebileceğim birisi yok.
  • Dizi, film ve video da sarmıyor.
  • Animeler ayrı dünya değildir. O da sıkıyoro.O2

Canım çok sıkılıyor. Dışarı tek başıma çıksam tuhaf olur gibi geliyor ayrıca hava iyi değil şu an. Futbol vs. oynamayı isterdim ama tekim ve topum yoko.O2
Çok halsiz, durgun ve üzgünüm.

Ne yapabilirim?
Tek başına olman bence pek bişey değiştirmiyor arkadaşlarınla yaptığın çoğu şeyi tek başına yapabilirsin. Cips, çekirdek alıp sahil kenarında(deniz yoksa bir parkta) arkadaşlarınla oturuyorsan tek başınada yapabilirsin. Sinemaya, kafeye, yürüyüş gibi şeyleri tek başına yapabilirsin ve oldukça eğlenceli olur

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mercimeği Fırına Ver.

Besim Tibuk

80+ Gold
Dayı ne diyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçimlerim nasıl?
Screenshot_20220430-212313_Amazon Shopping.jpgScreenshot_20220430-212310_Amazon Shopping.jpg

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Önemli:
  • Bir süre bilgisayarım yok.
  • Video oyunları sarmıyor.
  • Arkadaşım/arkadaş edinebileceğim birisi yok.
  • Dizi, film ve video da sarmıyor.
  • Animeler ayrı dünya değildir. O da sıkıyoro.O2

Canım çok sıkılıyor. Dışarı tek başıma çıksam tuhaf olur gibi geliyor ayrıca hava iyi değil şu an. Futbol vs. oynamayı isterdim ama tekim ve topum yoko.O2
Çok halsiz, durgun ve üzgünüm.

Ne yapabilirim?
oturduğunuz yerde sahil varsa bir paten alın geceleri çıkın gezin. Midye falan yiyin çekirdek çıtlayın. Dışarıda genelde bir çok olay olabiliyor sohbet falan edebileceğiniz ortam çıkıyor. Mesela gezerken bir yer ilginizi çekerse durun bir kaç soru sorun. O sırada başkaları da dahil olursa onlarla da konuşulur. Böyle böyle çevre genişletebilirsiniz. Ayrıca akşam tek gezen ve bunu rutin haline getirmiş kişileri bulup arkadaşlık kurabilirsiniz. Para falan varsa ve 1-2 kişi arkadaş edinirseniz bir şeyler içerken hayatlarınızdan ve sorunlarınızdan bahsetmek çok rahatlatır. Sonrasında beraber bir sürü aktivite yapılabilir yaz geldi. Arkadaşsız eğlenmek imkansıza yakın hocam. İllaki birilerini bulmalısınız bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,847
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom