- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet aslında onu düşündüm çokta seveni var sence düşük ayarlarda almaya değer mi önerir misinWitcher 3 Low ayarlar'Da Ort 38Fps Alırsın.
Evet aslında onu düşündüm çokta seveni var sence düşük ayarlarda almaya değer mi önerir misinWitcher 3 Low ayarlar'Da Ort 38Fps Alırsın.
Ben'ce böyle bir oyuna yazık olur düşük ayarlar'da oynamak ama günün sonunda oynanabiliyor ne kadar zevkli olur bilemem.Evet aslında onu düşündüm çokta seveni var sence düşük ayarlarda almaya değer mi önerir misin
tamamdır çok teşekkür ederimBen'ce böyle bir oyuna yazık olur düşük ayarlar'da oynamak ama günün sonunda oynanabiliyor ne kadar zevkli olur bilemem.
yanlış biliyorsam düzeltirsiniz apu sistemler ekran kartlı sistemlere göre daha az performans verir diye biliyorum ve cyber punk ark rust cod kaldırırmı bilemedimRust
Gta 5
Subnautica ve Below Zero
Team Fortress
Hitman
Batman serisi
Ark
Left 4 Dead 2
Minecraft
Sea Of Thieves
Payday 2
The Forest
Cyberpunk 2077
Call Of DUTY Black Ops ve modern warfare
Evet doğru biliyorsunuz maalesef öyle bende aralarından seçip alacağım teşekkür ederimyanlış biliyorsam düzeltirsiniz apu sistemler ekran kartlı sistemlere göre daha az performans verir diye biliyorum ve cyber punk ark rust cod kaldırırmı bilemedim
Kaldırır ama ne kadar oynanır bilmemyanlış biliyorsam düzeltirsiniz apu sistemler ekran kartlı sistemlere göre daha az performans verir diye biliyorum ve cyber punk ark rust cod kaldırırmı bilemedim
yok be arkadaşım olmadığından değil her oyunda onlarla oynamaktan bıktım biraz tek başıma oynamak istiyorum
720p 30 fps veriryanlış biliyorsam düzeltirsiniz apu sistemler ekran kartlı sistemlere göre daha az performans verir diye biliyorum ve cyber punk ark rust cod kaldırırmı bilemedim