Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
su?Tek dikişte o mililitrede herhangi bir şeyi içmek zararlı zaten.
su?Tek dikişte o mililitrede herhangi bir şeyi içmek zararlı zaten.
sen seyfo dayımısın kardeşim sadece maden suyu değil tüm asitli içecekler insan vücuduna zararı vardır maden suyu bunun yanında midedeki mide öz suyu asidini arttırır ve sindirimine yardımcı olur tabii ki tek dikişte içmek midenin delinmesine ve sarar görmesine neden olabilirArkadaşlar okulda olsun başka bir yerde olsun sade maden suyunu tek dikişte içiyorum zararlı mı? (Onun dışında asitli içecek tüketmiyorum)
İyi yakaladın ama asitli ve tahriş edebilir bir içecek diye belirtmeyi unuttu sanırım
Tek dikişte içilmesi iyi değil zaten. Yıllardır bilinen bir şey, yavaş yavaş için deniyor
200ml zaten küçük bir bardak su yapar. 3 yudumda bitiyorTek dikişte içilmesi iyi değil zaten. Yıllardır bilinen bir şey, yavaş yavaş için deniyor
guluk guluk yapıyosun midende karşşimmmHocam maden suyunu tek dikişte nasıl içebiliyorsunuz
Siştim yeğenim siştim dert dinlemekten siştim alem dediğin k*hpe olmuş.sen seyfo dayımısın kardeşim sadece maden suyu değil tüm asitli içecekler insan vücuduna zararı vardır maden suyu bunun yanında midedeki mide öz suyu asidini arttırır ve sindirimine yardımcı olur tabii ki tek dikişte içmek midenin delinmesine ve sarar görmesine neden olabilir
hocam nasıl içtiğinize hayran kalıyorum ben bir yudum alınca boğazım acıyorArkadaşlar okulda olsun başka bir yerde olsun sade maden suyunu tek dikişte içiyorum zararlı mı? (Onun dışında asitli içecek tüketmiyorum)
Neresindenİlk denememde öğğğh falan yapmıştım ama 2. seferden sonra alışıyor insan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Balıkesir'liyim.
Hiç şaşmaz hocam.erkekliğin 1. adımı maden suyu içebilmektir