Niye öle dedin kiBronz eloda LoL valorant bile oynanir
geçmiş olsunKazayla parmağımı kesmem sonucu ameliyat oldum ve tüm kolum 2 aya yakın alçıda kalacak şu an PC yi gectim telefonu bile zor kullanıyorum ve şimdiden aşırı sıkılmaya başladım tek el ile kullanabileceğim konsol vb varmı baş parmagim hariç 4 parmağımı kısmen kullanabildiğim için geçici süreliğine ps3 almayı düşündüm ama sol joyu kullanmam
Geçmiş olsun tek elle oynanabilen oyunlar pc içinKazayla parmağımı kesmem sonucu ameliyat oldum ve tüm kolum 2 aya yakın alçıda kalacak şu an PC yi gectim telefonu bile zor kullanıyorum ve şimdiden aşırı sıkılmaya başladım tek el ile kullanabileceğim konsol vb varmı baş parmagim hariç 4 parmağımı kısmen kullanabildiğim için geçici süreliğine ps3 almayı düşündüm ama sol joyu kullanmam
Geçmiş olsun dostum film vs. İzleyerek bu günleri geçirebilirsı. Veya kitapta okuyabilirsinKazayla parmağımı kesmem sonucu ameliyat oldum ve tüm kolum 2 aya yakın alçıda kalacak şu an PC yi gectim telefonu bile zor kullanıyorum ve şimdiden aşırı sıkılmaya başladım tek el ile kullanabileceğim konsol vb varmı baş parmagim hariç 4 parmağımı kısmen kullanabildiğim için geçici süreliğine ps3 almayı düşündüm ama sol joyu kullanmam
Bence pcde osu ve forza oynayabilirsinKazayla parmağımı kesmem sonucu ameliyat oldum ve tüm kolum 2 aya yakın alçıda kalacak şu an PC yi gectim telefonu bile zor kullanıyorum ve şimdiden aşırı sıkılmaya başladım tek el ile kullanabileceğim konsol vb varmı baş parmagim hariç 4 parmağımı kısmen kullanabildiğim için geçici süreliğine ps3 almayı düşündüm ama sol joyu kullanmam