Neler Yeni

Tek Hat Kayıtlı Ömürlük Ucuz iPhone!!

Yigit35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Yıldız
Belirttiğim başlıkla Instagram da iPhone satıyorlar alan edem var mıdır bunun dümeni nedir çözemedim. Yurtdışı cihaz süresiz numaranıza kayıt ediyoruz satmak isterseniz satamıyorsunuz fiyatlarımız bu yüzden uygun yazıyor iPhone 13 pro max 10bin tl 12 pro max 8 bin tl :) şaka gibi fiyatlar bunun gerçeklik payı var mıdır yoksa tamamen dolandırıcı mıdır bilgi sahibi llsn arkadaşlar yardımcı olabilir mi

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
aynen ben de boşnak süngerbob

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,547
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Belirttiğim başlıkla Instagram da iPhone satıyorlar alan edem var mıdır bunun dümeni nedir çözemedim. Yurtdışı cihaz süresiz numaranıza kayıt ediyoruz satmak isterseniz satamıyorsunuz fiyatlarımız bu yüzden uygun yazıyor iPhone 13 pro max 10bin tl 12 pro max 8 bin tl :) şaka gibi fiyatlar bunun gerçeklik payı var mıdır yoksa tamamen dolandırıcı mıdır bilgi sahibi llsn arkadaşlar yardımcı olabilir mi
sence olabilirmi Yiğit

Mithril

80+ Silver
instagramdan bakıyorsanız %100 dolandırıcı

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Alican ekinci
kanal kimin az buz tahmin ediyorum

Top Bottom