Yardım Tek modül 8 gb RAM olur mu ?

pargali

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar anakartım Wibtek G41-M pek bilinmeyen dandik bir anakart 775 soket ddr3 herneyse benim bir ram slotum yandı tek slot var 4 gb takılı anakartın desteklediği max ram miktarı 8 gb acaba 4ü çıkarıp yerine 8 gb tek modül taksam olur mu acaba şimdi anakartın yenisini almak istemiyorum çünkü işler yerine gelince Allah'ın izniyle yeni sistem dizeceğim toplayacağım o yüzden anakartı yenilemiyeceğim bari arada işe yarıyacaksa az buçuk ram yükseltimde performans artsın diyorum olur mu sizce ?

Arkadaşlar anakartım Wibtek G41-M pek bilinmeyen dandik bir anakart 775 soket ddr3 herneyse benim bir RAM slotum yandı tek slot var 4 gb takılı anakartın desteklediği max RAM miktarı 8 gb acaba 4ü çıkarıp yerine 8 gb tek modül taksam olur mu acaba şimdi anakartın yenisini almak istemiyorum çünkü işler yerine gelince Allah'ın izniyle yeni sistem dizeceğim toplayacağım o yüzden anakartı yenilemiyeceğim bari arada işe yarıyacaksa az buçuk RAM yükseltimde performans artsın diyorum olur mu sizce ?
Dostum uyguna 2. el bulursanız alın. Onun dışında pek tavsiye etmem gerek yok. Tabii oynadığınız oyuna göre de değişir.

Dostum uyguna 2. el bulursanız alın. Onun dışında pek tavsiye etmem gerek yok. Tabii oynadığınız oyuna göre de değişir.
Anlayamadım anakart almamı mı söylüyorsunuz ? Anakart almayacağım çünkü yakında LGA 2011 geçeceğim.

İntel için dual channel single channel diye bir olay yok tek 8 de olur 4+4 de olur fark etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,604
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri