Neler Yeni

Yardım Tek modül 8 gb RAM olur mu ?

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
Arkadaşlar anakartım Wibtek G41-M pek bilinmeyen dandik bir anakart 775 soket ddr3 herneyse benim bir ram slotum yandı tek slot var 4 gb takılı anakartın desteklediği max ram miktarı 8 gb acaba 4ü çıkarıp yerine 8 gb tek modül taksam olur mu acaba şimdi anakartın yenisini almak istemiyorum çünkü işler yerine gelince Allah'ın izniyle yeni sistem dizeceğim toplayacağım o yüzden anakartı yenilemiyeceğim bari arada işe yarıyacaksa az buçuk ram yükseltimde performans artsın diyorum olur mu sizce ?

masquerade

80+ Bronze
Arkadaşlar anakartım Wibtek G41-M pek bilinmeyen dandik bir anakart 775 soket ddr3 herneyse benim bir RAM slotum yandı tek slot var 4 gb takılı anakartın desteklediği max RAM miktarı 8 gb acaba 4ü çıkarıp yerine 8 gb tek modül taksam olur mu acaba şimdi anakartın yenisini almak istemiyorum çünkü işler yerine gelince Allah'ın izniyle yeni sistem dizeceğim toplayacağım o yüzden anakartı yenilemiyeceğim bari arada işe yarıyacaksa az buçuk RAM yükseltimde performans artsın diyorum olur mu sizce ?
Dostum uyguna 2. el bulursanız alın. Onun dışında pek tavsiye etmem gerek yok. Tabii oynadığınız oyuna göre de değişir.

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum uyguna 2. el bulursanız alın. Onun dışında pek tavsiye etmem gerek yok. Tabii oynadığınız oyuna göre de değişir.
Anlayamadım anakart almamı mı söylüyorsunuz ? Anakart almayacağım çünkü yakında LGA 2011 geçeceğim.

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
İntel için dual channel single channel diye bir olay yok tek 8 de olur 4+4 de olur fark etmez.

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom