Neler Yeni

Tek PC ile etherium yapmak mantıklı mı ?

7/24 kazmayacaksan Ethermine'de işin yok, çünkü 0.1 olunca yatıyor sen sadece günde 6 -7 saat çalıştıracakmışsın gibi, uykuda, işte çalıştırıyorsun. Bu yüzden en mantıklısı Binance.

Binance havuzunda kazdığın ethereum direkt her gün saat 03:00'da Binance Pool Wallet'ına aktarılıyor oradan da Spot Wallet'e komisyonsuz, ücretsiz bir şekilde atabiliyorsun ardından PaPara kullanarak kazdığın ethereum'u nakite çevirebiliyorsun oradan da %1 komisyon alıyor.
Güzel kardeşim bilmiyorsan yorum yapma bu konuda ban bile yersin böyle olursa. Binance günlük öder. Hesabına alırsın. 20 çekiyorum 50 çekiyorum ufak komisyonlar alıyor sadece. Günlük 35 mhs ile yaklaşık 20 TL 25 TL arası günlük alıyorum. Parasal bakmayın ethereum bu degerde geliyor. İşte 0.00190 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam tersi 7/24 binance için uygun 24 saatlik ortalamasıni ödüyor. Ethermine kazdigini ve azıcık daha fazla veriyor.
bu videodakileri harfi harfine yaptım ama binance pool da aktif olarak gözükmüyor kazımım bir şey yansımıyor binance pool a
edit: tamam tamam hallettim baya bir beklemem felan gerekti ama gözüktü

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
bu videodakileri harfi harfine yaptım ama binance pool da aktif olarak gözükmüyor kazımım bir şey yansımıyor binance pool a
edit: tamam tamam hallettim baya bir beklemem felan gerekti ama gözüktü
15 dakika beklemen lazım veya daha fazla, Ki zaten çözmüşsün :)

aysberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ayberk babur
Şahsen yapmanı önermem elinde bir ekran kartı ile sanayi sistemi olmadığı sürece yapma boşu boşuna ekran kartını öldürme eğer geri dönüşü yoksa zaten karı az olur + olarak ekran kartını öldürürsün hiç girişme derim.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Ekrem
Şahsen yapmanı önermem elinde bir ekran kartı ile sanayi sistemi olmadığı sürece yapma boşu boşuna ekran kartını öldürme eğer geri dönüşü yoksa zaten karı az olur + olarak ekran kartını öldürürsün hiç girişme derim.
Kafadan 500 TL kaar var. Boş durmasın

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Ekrem
Durum böyle başarılı mı

Ekler

• IMG_20210310_234354.jpg
    IMG_20210310_234354.jpg