Neler Yeni

Tek PC ile etherium yapmak mantıklı mı ?

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
7/24 kazmayacaksan Ethermine'de işin yok, çünkü 0.1 olunca yatıyor sen sadece günde 6 -7 saat çalıştıracakmışsın gibi, uykuda, işte çalıştırıyorsun. Bu yüzden en mantıklısı Binance.
hocam ben bildiğimi aktardım arkadaşa her gün yattığını bilmiyordum bende
bana da yardımcı olursanız sevinirim yani

her gün yatıyor diyorsunuz valla gerçekten benim açımdan çok güzel olur öbür türlü çok fazla bir bütçem olmadığı için zorlardı beni
Binance havuzunda kazdığın ethereum direkt her gün saat 03:00'da Binance Pool Wallet'ına aktarılıyor oradan da Spot Wallet'e komisyonsuz, ücretsiz bir şekilde atabiliyorsun ardından PaPara kullanarak kazdığın ethereum'u nakite çevirebiliyorsun oradan da %1 komisyon alıyor.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Sistemin 400W tükettiğini varsayalım günde 55 MH/s ile yaklaşık 4 Dolar gibi bir şey yapar net kar olarak. Aya vurunca da 120 Dolar yapar şu an da.

Bir de Ethereum'un geleceği var. Biz yatırımı seçip yapıyoruz ama bana yıl sonunda 4000 Dolar'ı görecekmiş gibi geliyor. Yatırım tavsiyesi değildir bu arada.

Biz 31 MH/s ile ayda 560 TL gibi bir şey çektik RX 590 8 GB modeliyle. Arkadaşınız nasıl 800 TL yapmış ilginç.
Sistemi kullanmıyor ki sadece ekran kartını kullanıyor uv ile 150w civarında bir tüketime düşürebilir.

Son düzenleme:

slayerzs34

80+ Bronze
hocam ben bildiğimi aktardım arkadaşa her gün yattığını bilmiyordum bende
bana da yardımcı olursanız sevinirim yani

her gün yatıyor diyorsunuz valla gerçekten benim açımdan çok güzel olur öbür türlü çok fazla bir bütçem olmadığı için zorlardı beni
Güzel kardeşim bilmiyorsan yorum yapma bu konuda ban bile yersin böyle olursa. Binance günlük öder. Hesabına alırsın. 20 çekiyorum 50 çekiyorum ufak komisyonlar alıyor sadece. Günlük 35 mhs ile yaklaşık 20 TL 25 TL arası günlük alıyorum. Parasal bakmayın ethereum bu degerde geliyor. İşte 0.00190 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

7/24 kazmayacaksan Ethermine'de işin yok, çünkü 0.1 olunca yatıyor sen sadece günde 6 -7 saat çalıştıracakmışsın gibi, uykuda, işte çalıştırıyorsun. Bu yüzden en mantıklısı Binance.

Binance havuzunda kazdığın ethereum direkt her gün saat 03:00'da Binance Pool Wallet'ına aktarılıyor oradan da Spot Wallet'e komisyonsuz, ücretsiz bir şekilde atabiliyorsun ardından PaPara kullanarak kazdığın ethereum'u nakite çevirebiliyorsun oradan da %1 komisyon alıyor.
Tam tersi 7/24 binance için uygun 24 saatlik ortalamasıni ödüyor. Ethermine kazdigini ve azıcık daha fazla veriyor.

Güzel kardeşim bilmiyorsan yorum yapma bu konuda ban bile yersin böyle olursa. Binance günlük öder. Hesabına alırsın. 20 çekiyorum 50 çekiyorum ufak komisyonlar alıyor sadece. Günlük 35 mhs ile yaklaşık 20 TL 25 TL arası günlük alıyorum. Parasal bakmayın ethereum bu degerde geliyor. İşte 0.00190 falan

Tam tersi 7/24 binance için uygun 24 saatlik ortalamasıni ödüyor. Ethermine kazdigini ve azıcık daha fazla veriyor.
şimdi hocam ben 0.00576 kazmışım bunu çekebilirim yani
bir tanıdığımda 0.00937 kazmış ikimizde çekebilir miyiz

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe

Aslında iki şekilde de olsa ben yine de binance'i seçerim zaten. :D

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
Kanıt yok, yine boş cevap. Sırf ekran kartı alamadın diye böyle yapıyorsun %90 ya da cahilsin ki öyle görünüyor. Emin ol yasal olmasa bırak madenciliğini normal siccoin bile alamazdın.
İnternetten kazandığın her türlü paraya kdv ödemek zorundasın.
Donanım arşivi Kanalında Mining kazancım adlı videoyu izlemeye davet ediyorum seni. Ordada Abdullah abinin lafı 'Bir şekilde madencilik işinden para kazanıyorsanız kdv ödemek zorundasınız' tam olarak böyle olmasada buna çok benzer bir cümle kurmuştu aklımda kaldığı kadarıyla yazdım.
( kripto para alıp yatırım yapmaktan çok farklı bu olay anlayamıcak kadar küçüksün sanırım.) Ayrıca Seni insan olmaya davet ediyorum.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Ekrem

slayerzs34

80+ Bronze
bende bionce ye başladım günlük alalım
Kardeşim Binance'ta kalacaksan mutlaka 7/24 açık kalsın çünkü bir gün sonunda ortalamasını veriyor havuz sana eğer ki ara ara açıp kapatma yaparsan sıkıntı olur Tam verim alamazsın kazancın da düşük olur çok güzel bir kazma hızın var kıskandım açıkçası bol kazançlar

bende bionce ye başladım günlük alalım
Bionce ne la yok Beyonce 😊😊

• Hahaha
Reaksiyonlar: Qzer

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda

Doğrudur bu arada 150W'a düşürmesi zor OC, UV ile 200W'ta çalıştırır bence.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Ekrem

BlueLabels

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru