Hayir8gb ram takılı 1 8 daha alıcam ama en ucuz ram 400 den başlıyo
tek slot ram kullanmanın bileşenlere bir zararı varmıdır
sence?8gb ram takılı 1 8 daha alıcam ama en ucuz ram 400 den başlıyo
öyle söyleyen kişiler var bilmedğim için sordum boş cevap verme @Mehmet Yılmaz admin boş cevaplar veriyor bi bakarsan iyi olursence?
çift slota göre yavaşöyle söyleyen kişiler var bilmedğim için sordum boş cevap verme @Mehmet Yılmaz admin boş cevaplar veriyor bi bakarsan iyi olur
@Mehmet Yılmaz arkadaşın diyecekleri varmışöyle söyleyen kişiler var bilmedğim için sordum boş cevap verme @Mehmet Yılmaz admin boş cevaplar veriyor bi bakarsan iyi olur
Reis bos cevap degil yani o kadar yanlis bilgi oldugu icin sana sormus gercekten inaniyormusun diyeöyle söyleyen kişiler var bilmedğim için sordum boş cevap verme @Mehmet Yılmaz admin boş cevaplar veriyor bi bakarsan iyi olur
Reis sakin adam küfretmemiş trollememiş yani. Sorduğun soru saçma gelmiş adama kinayeli bir cevap yazmış. Gidip polise ihbar et istersen .öyle söyleyen kişiler var bilmedğim için sordum boş cevap verme @Mehmet Yılmaz admin boş cevaplar veriyor bi bakarsan iyi olur
canım bebeğim youtubede öyle yazan insalar vardı ve 180 beğenisi vardı yorumun sormam mantıklı değilmi senceReis bos cevap degil yani o kadar yanlis bilgi oldugu icin sana sormus gercekten inaniyormusun diye
Apoo#3718canım bebeğim youtubede öyle yazan insalar vardı ve 180 beğenisi vardı yorumun sormam mantıklı değilmi sence
bilmediğim için sordum bilsem sormazdım demi
tek slot kullanman sıkıntı değil zararı olmaz. ancak alacağın 2. ram ilk ram ile aynı teknik özelliklerde olsun. hatta aynısından al.8gb ram takılı 1 8 daha alıcam ama en ucuz ram 400 den başlıyo