Tek tek toplama sistem tavsiyesi?

Yahssi

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba, sistem parçalarını tek tek toplayacağım. Ama konu hakkında bilgim fazla yok. Topladığım sistem için fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
İşlemci: 7800x3d veya 9800x3d
Anakart: ASUS PRIME B650M-K
ssd: Samsung 990 evo plus 1tb
ram: Patriot Viper Venom DDR5 RAM 16GB 6000mhz
kasa ve psu: MSI MAG FORGE 121A 750w psu
ekran kartı: daha karar veremedim.

Anakartı MSI B850 GAMING PLUS olarak değiştirdim. Belki ramları de yükseltirdim.

Ram i 32 (2x16) yapman her türlü daha iyi

@nikobellic4 ileri de rami yükselteceğim ama şuanlık 16gb ile devam etmem gerekiyor. Cevabın için teşekkürler. Diğer sistem parçalarıyla ilgili düşüncelerini de nelerdir?

Hangi çözünürlükte hangi oyunları oynayacaksın?
1080pde shooter oyunlarında max fps istiyorum dersen işlemci mantıklı. 2k, 4k da hikaye odaklı maks grafiklerde oynamak istiyorum diyorsan işlemciyi düşürüp onun parasını diğer parçalara aktarabilirsin.

güzel parçalar.
ssd'de pcı 5.0 seçmişsin. bi tık pahalı o yüzden.
soğutucu görünmüyor. ekran kartı bütçen ne ?

Merhaba, sistem parçalarını tek tek toplayacağım. Ama konu hakkında bilgim fazla yok. Topladığım sistem için fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Sen toplam bütçeyi söyle bize

Oyun sistemi ise anakart ucundan kurtarır biraz daha uzun ömürlü ve dolu bir anakart istiyorsanız yükseltmek iyi olur ekran kartı bütçenizi bilmiyorum ama minimum 5070 veya 9070xt güzel bir seçim olacaktır

Sen toplam bütçeyi söyle bize
Bütçeyi tam belirlemedim takistle alacağım için ortalama 50-60 bin arası olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun sistemi ise anakart ucundan kurtarır biraz daha uzun ömürlü ve dolu bir anakart istiyorsanız yükseltmek iyi olur ekran kartı bütçenizi bilmiyorum ama minimum 5070 veya 9070xt güzel bir seçim olacaktır
Anakartı MSI Pro X870-P veya MSI B850 GAMING PLUS düşünüyorum ama karar veremedim. İkisi de aynı fiyat

güzel parçalar.
ssd'de pcı 5.0 seçmişsin. bi tık pahalı o yüzden.
soğutucu görünmüyor. ekran kartı bütçen ne ?
Bütçe net değil taksitle alacağım. Soğutucu ThermalRight Peerless Assassin 120 SE Black TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD bunu seçtim.

Hangi çözünürlükte hangi oyunları oynayacaksın?
1080pde shooter oyunlarında max fps istiyorum dersen işlemci mantıklı. 2k, 4k da hikaye odaklı maks grafiklerde oynamak istiyorum diyorsan işlemciyi düşürüp onun parasını diğer parçalara aktarabilirsin.
Genelde 1080p oynayacağım o yüzden işlemciyi 7800x3d seçtim. 9800x3d çok pahalı yoksa onu tercih edecektim.

Bütçeyi tam belirlemedim takistle alacağım için ortalama 50-60 bin arası olabilir.

Anakartı MSI Pro X870-P veya MSI B850 GAMING PLUS düşünüyorum ama karar veremedim. İkisi de aynı fiyat

Bütçe net değil taksitle alacağım. Soğutucu ThermalRight Peerless Assassin 120 SE Black TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD bunu seçtim.

Genelde 1080p oynayacağım o yüzden işlemciyi 7800x3d seçtim. 9800x3d çok pahalı yoksa onu tercih edecektim.
Hocam oyun sistemiyse anakart o kadar çıkmaya gerek yok yine de siz bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri