Teknik servis iade-değişim raporu verdi yardımm

biriistesorma

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
17
GIGABYTE 27" G27F 2 170Hz(OC) 1ms HDMI DP USB Freesync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör bu monitoru çizgi problemi için gönderdim teknik servis iade değişim raporu verdi şimdi ne yapcam yardım edin

itopyaya dicen raporu verdiler diye

ürünün şuan ki ederinden fazla para ödemişsen paranı iste, aksi durumda aynısı veye misli ile değiştirmek zorundalar

rapor ile birlikte aldığın yerden ucretini geri alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

[email protected]

adresine raporu iban bilgilerini gönder

[email protected]

ama ben parayı istemiom muadiliyle değişim istiyorum monitor lazım bana. bide raporu itopyayay atmışlar ben faturamuı atcam

[email protected]

bide monitörün aynısı yok 27" aoc alabilirmiyim

aynısı yok ise muadil ürün talep edebilirsin. itopya sitesinden senin monitöre yakın fiyatta bir model belirle ve attığın modelde onu istediğini belirt. ücret talep etmediğini de söyle. onlar ücreti vermeye çalışırlar. kesinlikle talep etme, avukatım aracılığı ile gerekli işlemleri başlatacağım sizin dönüşünüze göre de.

aynısı yok ise muadil ürün talep edebilirsin. itopya sitesinden senin monitöre yakın fiyatta bir model belirle ve attığın modelde onu istediğini belirt. ücret talep etmediğini de söyle. onlar ücreti vermeye çalışırlar. kesinlikle talep etme, avukatım aracılığı ile gerekli işlemleri başlatacağım sizin dönüşünüze göre de.
monitor fatura tutarı 5500tl ama aynısı yok hocam muadili nasıl oluyor.
bide ben zaten hakem heyetiyle gönderdim monitoru normalde almıyorlardı.

monitor fatura tutarı 5500tl ama aynısı yok hocam muadili nasıl oluyor.
bide ben zaten hakem heyetiyle gönderdim monitoru normalde almıyorlardı.
senin monitörün özellikleri ile birebir aynı veya bir tık daha iyisini vermek zorundalar hocam. itopya sitesine gir bak stokta olanlardan bir model belirle. onu talep et aynısı yok ise.

Geri