Neler Yeni

Teknik servis süresi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cemal yıldız
merhaba arkadaşlar benim bi asus laptobum var asus ümraniyeye verdim şu an 11 gün teknik serviste kaldı bana parçaların 19 şubatta geliceği söylendi eğer 20 iş gününü geçerse misliyle değişim alabilirmiyim garantisi bitti bide cihaz abd den gelmişti amazondan hakkım var mı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
20 iş gününü geçerse belli hakların olur muhtemelen ama detaylı araştırmalısın. Garantisi bitmeden öncemi servise verdin ? 20 iş günü mevzusu garanti sürecinde geçerli diye biliyorum.

chade

80+ Bronze
hem garantisi yok hem yurtdışı ürünü. aynen hocam alırsın misliyle değişimi :d. adamlar da kerizdi ya

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Burak
merhaba arkadaşlar benim bi asus laptobum var asus ümraniyeye verdim şu an 11 gün teknik serviste kaldı bana parçaların 19 şubatta geliceği söylendi eğer 20 iş gününü geçerse misliyle değişim alabilirmiyim garantisi bitti bide cihaz abd den gelmişti amazondan hakkım var mı
hocam oncelikle amazon üzerinden aldıgın için onlar sana kafalarına göre degısım yapmaz ve garantisi bile yok değişim olması için teknik servis değişim kararı vermeli ayrıcana parça beklıyorsan 20 is gununu geçiyor diye degısım alamassın onların seni arayıp onay almış olması lazım su tarihte gelecek diye sizde onayladınız bu yuzden bu konuda hakkınız olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bence o ürün parça geliyorsa size ücretsiz bile olmayacak bilgilendirme yapılmmıştır

Top Bottom