Neler Yeni

Teknik servisteyken ürünün garantisi biterse ne olur?

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
Öncelikle merhaba konuyu açacak katogori bulamadım oyüzden bu katogoride açtım ürünün garantisi ayın 20sine kadar ancak ürün teknik servise 17sinde gidecek yani büyük ihtimalle belkide daha onarıma başlamadan garanti bitmiş olacak bu bir sorun teşkil eder mi?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,385
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Öncelikle merhaba konuyu açacak katogori bulamadım oyüzden bu katogoride açtım ürünün garantisi ayın 20sine kadar ancak ürün teknik servise 17sinde gidecek yani büyük ihtimalle belkide daha onarıma başlamadan garanti bitmiş olacak bu bir sorun teşkil eder mi?
Sorun teşkil etmez, siz ayın 20 sinde bile teslim etseniz ilgilenmek zorundalar. Size geri verilene kadar garanti kapsamı devam eder

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Garantide kaldığı süre kadar garantisi uzar cihazın. Yani 17 sinde gönderirseniz ürün size geri dönünce garantinizin 3 günü kalmış olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,994
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom