Teknobiyotik A2-2021 sistem alınır mı?

Söylediğim gibi bu sistemi alırsanız pek sağlıklı olmaz uzun süre de götürmez hata yapmış olursunuz. Siz yine de kendi içinizi rahatlatmak adına gaming gecesine bakın. Daha sonra konu açıp max bütçe belirtin bundan çok daha iyisini ve uzun ömürlüsünü toplayalım. Hem böylece ileride upgrade etmek isterseniz sorun yaşamazsınız.
Ben de iyi PC almayı isterim ama pederin maaş belli, ikinci el olayına pek sıcak bakmıyor elinde kalma riski olduğu için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende isterim ama pederin maaş belli, ikinci el olayına pek sıcak bakmıyor elinde kalma riski olduğu için.

Ben de iyi PC almayı isterim ama pederin maaş belli, ikinci el olayına pek sıcak bakmıyor elinde kalma riski olduğu için.
Söylediğim gibi gerekli testlerle hiçbir sorun çıkmıyor. Ben de bir süre önce sistem toplamaya giriştim elimde 4300 tl bütçem vardı ve monitörlü Rx 570 li sistem topladım 0 şaka. Ve her parça 2. el değildi 0 parçalar da kullandım.

Söylediğim gibi gerekli testlerle hiçbir sorun çıkmıyor. Ben de bir süre önce sistem toplamaya giriştim elimde 4300 TL bütçem vardı ve monitörlü Rx 570 li sistem topladım 0 şaka. Ve her parça 2. el değildi 0 parçalar da kullandım.
Gerekli testler derken ne testi mesela?

Sistemi bilmiyorum lakin Teknobiyotik tecrübem oldukça kötü geçti. Müşteri destek diye geçinen adamlar müşterilere laf sokuyor.

Başka yerlerden almanı tavsiye ederim.

Gerekli testler derken ne testi mesela?
Her bileşenin ayrı testi olur. Mesela işlemciyi stres testine sokarsınız ve pinlerinde kırık var mı diye kontrol edersiniz, ekran kartını furmark testine sokup ısı değerlerine bakarsınız.

Her bileşenin ayrı testi olur. Mesela işlemciyi stres testine sokarsınız ve pinlerinde kırık var mı diye kontrol edersiniz, ekran kartını furmark testine sokup ısı değerlerine bakarsınız.
Bir kaç ikinci el iyi seviyede ekran kartı gördüm belki de onları alırım. Alacak olursam sorarım buradaki arkadaşlara.

.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri