Teknobiyotik A2-2021 sistem alınır mı?

O parçalar çok eski sıfır alınmaz. Sistemdeki tek güzel parça ram, ssd kronik sorunlu.

Rahat oynatır. SSD'yi Hynix kasayı mesh yaparsanız daha iyi olur.

720 p belki oynatır ama çok zor Oynatması uyarıyım dostum
1080p açar, oynatır.
3750TL bütçem var.bana ne önerirsiniz sıfır olarak?
İçinde bulunduğumuz durumlardan ötürü sıfır ne alsanız paranızı çarçur edersiniz gibi. Yerinizde olsam 2. ele yönelirdim, gerekli testleri yaptıktan sonra bir sorun kalmıyor ve testleri yaptırırken foruma atarsanız ben dahil pek çok kişi yardımcı olacaktır.

Bütçene uygun bir ürün bakılınca yarın İncehesap gaming gecesine bak karar vermeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750 ti ın güçünü ben bilmiyormuşum kusura bakmayın

1080p açar, oynatır.

İçinde bulunduğumuz durumlardan ötürü sıfır ne alsanız paranızı çarçur edersiniz gibi. Yerinizde olsam 2. ele yönelirdim, gerekli testleri yaptıktan sonra bir sorun kalmıyor ve testleri yaptırırken foruma atarsanız ben dahil pek çok kişi yardımcı olacaktır.
Yarın incehesap gaming gecesi var orada güzel bir sistem bulamazsam bütçeme göre mecbur bunu ya da ikinci el sistem alacağım.

Yarın incehesap gaming gecesi var orada güzel bir sistem bulamazsam bütçeme göre mecbur bunu ya da ikinci el sistem alacağım.
Gaming Gecesinden bu bütçeye sistem çıkacağını düşünmüyorum fakat şansınızı denemek istiyorsanız deneyin. Eğer bulamaz ve 2. el sistem toplamaya karar kılarsanız yeni konu açıp beni etiketleyin seve seve yardımcı olurum. Test konusunda da yardımcı olacak arkadaşlar var.

Gaming Gecesinden bu bütçeye sistem çıkacağını düşünmüyorum fakat şansınızı denemek istiyorsanız deneyin. Eğer bulamaz ve 2. el sistem toplamaya karar kılarsanız yeni konu açıp beni etiketleyin seve seve yardımcı olurum. Test konusunda da yardımcı olacak arkadaşlar var.
Tamamdır. öneriniz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu sistemi yaklaşık iki yıl kullanmayı düşünüyorum. Sonrasında gtx1050ti kullanacağım

bu sistemi yaklaşık iki yıl kullanmayı düşünüyorum
Söylediğim gibi bu sistemi alırsanız pek sağlıklı olmaz uzun süre de götürmez hata yapmış olursunuz. Siz yine de kendi içinizi rahatlatmak adına gaming gecesine bakın. Daha sonra konu açıp max bütçe belirtin bundan çok daha iyisini ve uzun ömürlüsünü toplayalım. Hem böylece ileride upgrade etmek isterseniz sorun yaşamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri