mortemeyn
80+ Bronze
Şans biraz galiba SSD filan almıştım hemen gönderdiler. Sağlam geldi paketleme iyiydi. Sinerji pişmanlıktır.teknobiyotik pişmanlıktır
Şans biraz galiba SSD filan almıştım hemen gönderdiler. Sağlam geldi paketleme iyiydi. Sinerji pişmanlıktır.teknobiyotik pişmanlıktır
Rica ederim güle güle kullanın geldiğinde +/- yönlerini paylaşır mısınız ben de alacak gibiyim bir haftadır takip ediyorum. Fiyat iyi görüntü güzel kompakt ve en önemlisi güç kaynağı altta. Güç kaynağı üst kısımda olan bir kasa kullanmıştım da deliriyordum hergün tabi bu ayaklarıyla ve çoğu etkenle doğru orantılı
Teşekkürler dönüş yaptılar ön panel göndereceklerini söylediler arkadaşlar. Destek oluyorlarmış onu da görmüş olduk.https://www.trendyol.com/aerocool/h...i-p-719191107?boutiqueId=61&merchantId=107520 Bence yarın da dönüş olmazsa bu tarz yerlerden sıkıştırın çok geçmiş olsun
Bağlantı yerleri kırık çıktı kutudanTam nasıl bir hasar var ki çok merak ettim
4060 ve Ryzen 7500f için yetecek bir güç kaynağı ne yapacaktı Rtx 4070 mi besleyecekti bu fiyatta? Keşke 4070-4080 besleyebileni aynı parayla alsak tabi ama burası Türkiye bazıları sağolsun500w yeni ekran kartları için yeterli değil ama baya iyi kasaymış. Alınır.
millet bu paraya 850w powerlı argb olan asus msi kasa bekliyor galiba çok iyi fiyat bu üründe güzel bende bundan alacağım alıp bitmezseniz şimdi4060 ve Ryzen 7500f için yetecek bir güç kaynağı ne yapacaktı Rtx 4070 mi besleyecekti bu fiyatta? Keşke 4070-4080 besleyebileni aynı parayla alsak tabi ama burası Türkiye bazıları sağolsun
Evet o da güzel aslında fiyatına göre de iyi ben bunu paylastığım zaman 2200 dü galiba o aradaki farkla değmez diye düsündüm (aslında ek fan ve malzeme belki o fiyat edebilir ama neyse) bu attığım inanılmaz şık bence hep küçük kasa isterdim ama küçük kasalar büyükten daha pahalıydı. 3lü fanlı yüksek derinliği az kasalar bana bir tık çirkin tıknaz geliyor kendim de hali hazırda Bitfenix kullanıyorummillet bu paraya 850w powerlı argb olan asus msi kasa bekliyor galiba çok iyi fiyat bu üründe güzel bende bundan alacağım alıp bitmezseniz şimdi
Aerocool Falcon 500W 4x12cm FRGB LED Fan, Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Oyuncu Kasası (AE-FLC500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Modeli Falcon Kasa Tipi Mid Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel Malzemesi ABS + Steel...www.teknobiyotik.com
Hayırlı olsunKasayı alacak olan varsa Ak400 sığıyor diyebilirim montajlamadım ama üstün körü baktım arkada kablolama için yeterli alan var. Kasanın yüksekliği 2 buçuk aypon 6s büyüklüğünde çekmeceye atıverdim kasayı fotoğraflardaki gibi bir de güç kaynağı kabloları sert değil yumuşak bence güzel umarım sorun olmaz tabi tek sorunsa şu disk yuvasına disk takıldıktan sonra disk kabloları zor takılıyor önce diske takın derim yoksa zorlar sata güç kaynağının plastik ucunu kırabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle