GuvenilirTeknobiyotik güvenilir mi ben çok şikayet okudum haklarında tedirginim o yüzden 5600 işlemci alıcam.
Me aldınızgüvenilir değil teknik servisleri berbat iade almamak için milyonlarca yalan sıkıyolar o yüzden 100-200 fazla verin başka bir yerden alın
(başımı yaktılar tecrübeye dayalı konuşuyorum)
sıvı soğutucuMe aldınız
hayır kasama uymadı 14 gün yasal hakkım olamama rağmen 4 vida eksik diyerek almadılar yalan söylediler yani 8 vida vardı nroamlde bütün fanları tutmak için 8ide takılıydı uydurdular bir şey almadılarBozuk mu geldi
Benim tercih etmediğim bir yer. Ben şahsen güvenmiyorum. Ürün gelir gelmesine de satış sonrası desteklerinin iyi olduğunu düşünmüyorum.
güvenilir değil teknik servisleri berbat iade almamak için milyonlarca yalan sıkıyolar o yüzden 100-200 fazla verin başka bir yerden alın
(başımı yaktılar tecrübeye dayalı konuşuyorum)
Aynen bu yorumlara katılıyorum, dolandırıcı vs değiller ancak satış sonrası hizmeti en kötü firma bu olabilir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum biraz verin sağlam bir yerden alın.Güvenilir fakat iadelerde çok sıkıntı yaşatan bir firma. Şahsen işlemci falan alınır ama başka bir ürün almam işlemci pek bozuk çıkan yada hemen bozulabilen bir ürün değil.
Geri almadılar mıhayır kasama uymadı 14 gün yasal hakkım olamama rağmen 4 vida eksik diyerek almadılar yalan söylediler yani 8 vida vardı nroamlde bütün fanları tutmak için 8ide takılıydı uydurdular bir şey almadılar
Sağlm yer mesela neresi kankaAynen bu yorumlara katılıyorum, dolandırıcı vs değiller ancak satış sonrası hizmeti en kötü firma bu olabilir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum biraz verin sağlam bir yerden alın.
Ne alacaksınız?Geri almadılar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlm yer mesela neresi kanka