Neler Yeni

TeknoBiyotik indirimli sistem alınır mı??

Anibus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzkaan Bilgin

arkadaşlar alınır mı? indirimli şuandada monitör ve kasam eksikti sadece tam olucak ne dersiniz

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Monitörü çıkartınca yaklaşık 10 bin ediyor. O fiyata da 1660 süper pahalı alınmaz bence

G.P.U

80+ Silver
Alınır ben pek indirim görmedim diyecem de teknobiyotiğe göre indirimli bi sistem

DeH$et

80+ Silver

arkadaşlar alınır mı? indirimli şuandada monitör ve kasam eksikti sadece tam olucak ne dersiniz
Biraz ucuz gelmedi de ztn sistemi hazirlayanlardan da Max bu beklenir :/

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Piyasa uçtukça ben yorum yapamaz oldum. Çok çok aşırı pahalı diyerek kenara kaçıyorum, pek yorumda bulunamayacağım.

Ütopik: Keşke dünya çapında tüm ev kullanıcıları şu artan piyasaya tepki olarak alışveriş yapmasa bir süre. Yoksa piyasa ucuzlamayacak.

DeH$et

80+ Silver
Piyasa uçtukça ben yorum yapamaz oldum. Çok çok aşırı pahalı diyerek kenara kaçıyorum, pek yorumda bulunamayacağım.

Ütopik: Keşke dünya çapında tüm ev kullanıcıları şu artan piyasaya tepki olarak alışveriş yapmasa bir süre. Yoksa piyasa ucuzlamayacak.
Biz almasak miningciler alicak. Üreticilere koymaz ki.

Anibus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzkaan Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Pahalı, Teknobiyotik'ten sistem almayın.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Peki dostum 1660 süperli bir sistem önerebilirmisin bana?
Bi ara bu sistem 8600 e satılıyodu ama bu haliyle bile attığın sistemden hem işlemci hemde fiyat olarak daha iyi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Biz almasak miningciler alicak. Üreticilere koymaz ki.
Ütopik zaten söylediğim şey ama diyelim ev kullanıcıları ağız birliği yapıp almamaya karar verdi, o vakit miningci adam komple sistem almaz. Kısaca üreticiler komple sistemi daha uyguna üretmeye ve ev kullanıcısına ulaştırmaya çalışmak zorunda kalırdı. Miningciler ilk satışta iyi kazandırıyor ancak bunun geri dönüşümü olarak artan servis maliyetleri var. Ayrıca üretici açısından ön görülemeyen satış miktarı ve gelecek planlaması açısından oluşacak zorluklar da var.
Bu ütopik olay gerçekleşmese de artan fiyatlar yüzünden zaten genel talep azaldı ve üreticiler mining performası kısıtlanmış kartlar çıkarmaya başladılar. Çünkü miningciler satış için hedef kitle değil, geçici müsteri üretici açısından.

Anibus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzkaan Bilgin
Bi ara bu sistem 8600 e satılıyodu ama bu haliyle bile attığın sistemden hem işlemci hemde fiyat olarak daha iyi

.
.

biraz daha ekleyip bunu almalımıyım sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,558
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck