Neler Yeni

🔥İndirim Teknobiyotik kasa indirimleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
İbrahim Öztürk
Güzel kasa gibi ancak gpu uzunluğu biraz kısa geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
mihi
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
İbrahim Öztürk
Mini itx kasa zaten. eski nesil oldugu ıcın extra bir mühendislik de yok. küçük minimal bir sistem yapacaklar için ideal. 31.5 cm gibi bir ekran kartı desteği var. 2 fanlı veya 31 cm den küçük 3 fanlı tüm modeller sığacaktır.

not : ben bunun için yorum yaptım :) https://www.teknobiyotik.com/dark-g...ekli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgtpro.html
Ekran kartları uzadığı için yazdım. RX 6700 XT kullanıyordum. Kasam yeterli uzunluktaydı ancak RX 6800 XT ye upgrade etmek istedim. Mecburen kasamın ön fanlarını söküp fan giriş deliklerini yamulttum sığdırdım.(Kasam 32.7 cm GPU desteği vardı. 6800 XT 34 cm idi :D)

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
mihi
Ekran kartları uzadığı için yazdım. RX 6700 XT kullanıyordum. Kasam yeterli uzunluktaydı ancak RX 6800 XT ye upgrade etmek istedim. Mecburen kasamın ön fanlarını söküp fan giriş deliklerini yamulttum sığdırdım.(Kasam 32.7 cm GPU desteği vardı. 6800 XT 34 cm idi :D)
Ekran kartı vs belliyse mutlaka kasanın destekleyeceği max gpu uzunlugunu, radyatör desteğini vs öğrenmek gerekiyor. Yoksa ya kesip biçip bir şekilde sığdırmak gerekecek ya da iade :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,337
İsim
Mehmet Aslan

Tefnut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
John Smith

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,599
İsim
Emre siyah
Darkında aerocoolun da kasaalarının malzemeler iyi değil bunu alın keyfinize bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

outlet bölümünde de çok güzel fiyatlı kasalar var tavsiye ederim , çok para harcamadan eski sistemler yeni kasalara taşınabilir.
eğer gidip mağazalarından almazsanız 200-300 lira kargo parası çıkarıyorlar bu arada

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
İbrahim Öztürk
Ekran kartı vs belliyse mutlaka kasanın destekleyeceği max gpu uzunlugunu, radyatör desteğini vs öğrenmek gerekiyor. Yoksa ya kesip biçip bir şekilde sığdırmak gerekecek ya da iade :D
Biliyordum da zaten ama ekran kartı ucuza gelince ben bunu sığdırırım dedim. Tak çıkar yapmak biraz zor oluyor ama çok problem değil. Kartı çapraz döndürmem lazım falan filan :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,337
İsim
Mehmet Aslan
Darkında aerocoolun da kasaalarının malzemeler iyi değil bunu alın keyfinize bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer gidip mağazalarından almazsanız 200-300 lira kargo parası çıkarıyorlar bu arada
oha bundan haberim yoktu :kekw:

Top Bottom