Neler Yeni

Teknobiyotik ve Mx-4 Hakkında

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Gecen gun konu actim ve termal macun olarak bunu onerdiler ve zaten kendim iyi olduğunu biliyorum fakat neymis efendim siteyi bilmiyomus ve trendyoldan falan alcskmis bana akakceye adını yaziyor ve gösteriyor diyorum cakma bu biliyorum ama anlatamıyorum bu cakma degil mi sende inaniyosun diyolar
Hem site hakkinda hemde bu mx 4un cakma olmadığı hakkında kendilerine göstermem icin biseyler yazabilir misiniz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Teknobiyotik Arctic ürünlerin resmi satıcısı. TR'de mx-4 alınabilecek en güvenilir yerdir.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Teknobiyotikte satılan mx-4 çakma değil bizzat kontrol ettim orjinal

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazdığından bi halt anlamadım ama teknobiyotik çoğu termal macunu ithal eden firma olduğu için orijinal ve güvenilir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,485
İsim
Hacı
Teknobiyotik MX-4 ün ithalatçısı neden çakma olsun 🤣
Bunu anlamayan vatandan 3 misli fiyata PC alanlardır (!)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gecen gun konu actim ve termal macun olarak bunu onerdiler ve zaten kendim iyi olduğunu biliyorum fakat neymis efendim siteyi bilmiyomus ve trendyoldan falan alcskmis bana akakceye adını yaziyor ve gösteriyor diyorum cakma bu biliyorum ama anlatamıyorum bu cakma degil mi sende inaniyosun diyolar
Hem site hakkinda hemde bu mx 4un cakma olmadığı hakkında kendilerine göstermem icin biseyler yazabilir misiniz
Teknobiyotik Artic Resmî Türkiye Distribütörü. Türkiye’ye Artic ürünlerini onlar getiriyor. MX-4 alırken oraya güvenmiyorlarsa hiçbir yere güvenmesinler öyle diyim 😀

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Ne diyorsun anlamadim fakat burasi guvenilir ve bende aldim kullandim orjinal urun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,685
Üyeler
162,854
Son üye
rexonaksel
Top Bottom