bence o kadar para ödeme bu işlerden anlamam diyorsan git güvenilir bi pc ciye kurdur deneme sürümünü hepsiburadada fln 16 tl ye satılıyor lisans al kullan bu şekilde daha ucuza gelirBu hizmeti aldığımızda sürücülerin tüm driverları kurulup direk tuşa bas aç seklinde mi geliyor. Güvenilir mi uğraşmak istemiyorum
Bilgisayarcılar 50tlye yapıyor onu biliyorum burada kasayı götür getir uğraşmak istemediğimden birde makine bana gelmeden testleri yapilsin sorunsuz gelsin istiyorumbence o kadar para ödeme bu işlerden anlamam diyorsan git güvenilir bi PC ciye kurdur deneme sürümünü hepsiburadada fln 16 TL ye satılıyor lisans al kullan bu şekilde daha ucuza gelir
teknobiyotik zaten 50 lira gibi bir ücretle montaj ve denemsini yapıyor bende ordan sistem aldım ve bu hizmetid e kullandum ama 700 tl w10 ücreti vermeyip uefi flashla kurdum sonra lisans satın aldımBilgisayarcılar 50tlye yapıyor onu biliyorum burada kasayı götür getir uğraşmak istemediğimden birde makine bana gelmeden testleri yapilsin sorunsuz gelsin istiyorum
72tl windows deneme sürümü ve testi teknobiyotikteteknobiyotik zaten 50 lira gibi bir ücretle montaj ve denemsini yapıyor bende ordan sistem aldım ve bu hizmetid e kullandum ama 700 TL w10 ücreti vermeyip uefi flashla kurdum sonra lisans satın aldım
knk şuan aydınlandım yemin olsun o 72 yi ben 720 görmüşüm sistemimi alırkende seçmedim geldi sistem bi ton w10 kurcam diye uğraştım yaa72tl windows deneme sürümü ve testi teknobiyotikte