Teknobiyotik windows deneme sürümü ve testi

GameloG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Bu hizmeti aldığımızda sürücülerin tüm driverları kurulup direk tuşa bas aç seklinde mi geliyor. Güvenilir mi uğraşmak istemiyorum

Evet, tak çalıştır şeklinde geliyor.

Bu hizmeti aldığımızda sürücülerin tüm driverları kurulup direk tuşa bas aç seklinde mi geliyor. Güvenilir mi uğraşmak istemiyorum
bence o kadar para ödeme bu işlerden anlamam diyorsan git güvenilir bi pc ciye kurdur deneme sürümünü hepsiburadada fln 16 tl ye satılıyor lisans al kullan bu şekilde daha ucuza gelir

bence o kadar para ödeme bu işlerden anlamam diyorsan git güvenilir bi PC ciye kurdur deneme sürümünü hepsiburadada fln 16 TL ye satılıyor lisans al kullan bu şekilde daha ucuza gelir
Bilgisayarcılar 50tlye yapıyor onu biliyorum burada kasayı götür getir uğraşmak istemediğimden birde makine bana gelmeden testleri yapilsin sorunsuz gelsin istiyorum

elinde ikinci bir pc laptop vs. varsa, microsoft'un kendi sitesinden windowsu indirip kurabilirsin.

Bilgisayarcılar 50tlye yapıyor onu biliyorum burada kasayı götür getir uğraşmak istemediğimden birde makine bana gelmeden testleri yapilsin sorunsuz gelsin istiyorum
teknobiyotik zaten 50 lira gibi bir ücretle montaj ve denemsini yapıyor bende ordan sistem aldım ve bu hizmetid e kullandum ama 700 tl w10 ücreti vermeyip uefi flashla kurdum sonra lisans satın aldım

teknobiyotik zaten 50 lira gibi bir ücretle montaj ve denemsini yapıyor bende ordan sistem aldım ve bu hizmetid e kullandum ama 700 TL w10 ücreti vermeyip uefi flashla kurdum sonra lisans satın aldım
72tl windows deneme sürümü ve testi teknobiyotikte

72tl windows deneme sürümü ve testi teknobiyotikte
knk şuan aydınlandım yemin olsun o 72 yi ben 720 görmüşüm sistemimi alırkende seçmedim geldi sistem bi ton w10 kurcam diye uğraştım yaa :cry::cry: sen direk al lisansı alırsın deediğim gib ucuza :cry::cry::cry:

Geri