Neler Yeni

Teknobiyotik x1.5

Ahmet2829

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet murat
Merhabalar ben teknonbiyoyikten x1.5 almayı düşünüyorum acabateknobiyotik güvenilir mi? iade talebinde para kesintisi yaptığı söyleniyor ama bu doğrumudur

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Merhabalar ben teknonbiyoyikten x1.5 almayı düşünüyorum acabateknobiyotik güvenilir mi? iade talebinde para kesintisi yaptığı söyleniyor ama bu doğrumudur
Güvenilirdir fakat ben nedense sevemedim o firmayı youtube kanalındaki adamı da sevemedim.Ayrıca youtubeda eleştirel bir şey yazınca yazdıkları ergence cevaplar da cabası.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Adem
Ürünlerini kargolarlar , yamuk da yapmazlar ama ben o siteye ısınamıyorum. PC lerinde kullandıkları kasalar çok kalitesiz oluyor , genelde kaliteden çok ödün verip bunu fiyata yansıtmayı da beceremiyorlar. Eğer alacağın sistemi sen beğendiysen senin için okeyde teknobiyotikten alabilirsin , bir sıkıntı yaşamazsın. İade durumunda para kesintisi yapamazlar , burası bir hukuk devleti ve hiçbir kanun maddesinde öyle bir hüküm yok. 2 hafta boyunca koşulsuz , ayıplı ürünlerde 6 ay boyunca 1e1 fiyat ile iade hakkın olacak. Hatta kargo ücretini bile onlar ödemek zorunda.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Mesut hamamcı
Aslında iyi markalar fakat çok yoğun çalışıyorlar ayrıca dedikleri gibi yorum yazanları filan azarlarmayı seviyorlar. Buda tok satıcı olduklarından müşterileri var eyvallahları yok.

Top Bottom