Neler Yeni

Teknobiyotikten bu sistemi almayı dusunuyorum.Sizce nasıl ? Ayrıca bir kaç sorum var cevaplarsaniz sevinirim

Mtehan321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MeteHan
Ekran kartı çok ısı

nırmı ve oyunlarda bana yüksek fps verirmi
Kasanın hava sülkilasyonu iyi mi?, içi ferah olurmu
PSU c4 gibi mi
İşlemcime sogutucu almalimiyim,alirsam ne gibi almaliyim.
Fiyatına göre iyi mi?.
SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
IMG-20200820-WA0000.jpg

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Ekr
Ekran kartı çok ısı

nırmı ve oyunlarda bana yüksek fps verirmi
Kasanın hava sülkilasyonu iyi mi?, içi ferah olurmu
PSU c4 gibi mi
İşlemcime sogutucu almalimiyim,alirsam ne gibi almaliyim.
Fiyatına göre iyi mi?.
SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı ısınmaz yüksek FPS verir psu iyi kasayı dark Diamond Pro Mesh alırsan çok daha iyi olur fiyatina göre en iyi denilebilir gibi ama 5AN-X sisteme bakmak dada fayda var işlemci soğutucu lazm kesinlikle 3600isinir sıvı soğutucu olarak pf240 öneririm daha iyisini bulursam atarım

Mtehan321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MeteHan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekr

Ekran kartı ısınmaz yüksek FPS verir PSU iyi kasayı dark Diamond Pro Mesh alırsan çok daha iyi olur fiyatina göre en iyi denilebilir gibi ama 5AN-X sisteme bakmak dada fayda var işlemci soğutucu lazm kesinlikle 3600isinir sıvı soğutucu olarak pf240 öneririm daha iyisini bulursam atarım
Tesekkür ederim

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Ekr

Ekran kartı ısınmaz yüksek FPS verir PSU iyi kasayı dark Diamond Pro Mesh alırsan çok daha iyi olur fiyatina göre en iyi denilebilir gibi ama 5AN-X sisteme bakmak dada fayda var işlemci soğutucu lazm kesinlikle 3600isinir sıvı soğutucu olarak pf240 öneririm daha iyisini bulursam atarım
Kasanın hava akımı iyi ise, 2020 çıkışlı ise 3600 falan ısınmaz. Yanlış bilgi vermeyin.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Ama R5 3600her halükarda ısınan bir işlemci kasada dark Diamond Pro Mesh daha iyi silikulasyon sağlıyor
2019 versiyon 3600'ler ısınıyordu, doğru fakat,
2020 versiyonlar kasanın hava akışı iyi olduğu sürece ısınmıyor.

Top Bottom