ventioNN
80+ Platinum
İki kasada iyi değil. V200'ün hava giriş-çıkışı sorunlu. T01B'nin PSU'su C4. Önü mesh diye her kasa öneriliyor.
İki kasada iyi değil. V200'ün hava giriş-çıkışı sorunlu. T01B'nin PSU'su C4. Önü mesh diye her kasa öneriliyor.
Hangi kasayı almalıyım teknokingdeİki kasada iyi değil. V200'ün hava giriş-çıkışı sorunlu. T01B'nin PSU'su C4. Önü mesh diye her kasa öneriliyor.
Ben V200 iyi demiyorum zaten. Bu konu değil, forumda hiç bir yerde iyi demiyorum.İki kasada iyi değil. V200'ün hava giriş-çıkışı sorunlu. T01B'nin PSU'su C4. Önü mesh diye her kasa öneriliyor.
Okadar kötümü mi v200 alınmaz mı sence?Ben V200 iyi demiyorum zaten. Bu konu değil, forumda hiç bir yerde iyi demiyorum.
Hatta bu kasa ile toplanan her sisteme kasanın fotoğrafını ekleyip. Alınmamasını tavsiye ediyorum.
Ayrıca, güzel diyorsun da.
Ezbere konuşmayıp gidip ürünü incelesen keşke.
Özelleştirme seçeneklerinde düzgün kasa özelleştirmesi yok.
Biz de biliyoruz kasaları, PSU'ları vs.
Ama seçenek yok.
Listede seçenek yok.
Başka seçenek olsa, zaten öneririz.
En eli yüzü düzgün seçenek 1 tane J24 var.
Onunla da arasında +380 TL fark var.
Önerilecek kasa yoksa C4 önerme sende kardeşim. Powerboost'a sistem emanet edilir mi?Ben V200 iyi demiyorum zaten. Bu konu değil, forumda hiç bir yerde iyi demiyorum.
Hatta bu kasa ile toplanan her sisteme kasanın fotoğrafını ekleyip. Alınmamasını tavsiye ediyorum.
Ayrıca, güzel diyorsun da.
Ezbere konuşmayıp gidip ürünü incelesen keşke.
Özelleştirme seçeneklerinde düzgün kasa özelleştirmesi yok.
Biz de biliyoruz kasaları, PSU'ları vs.
Ama seçenek yok.
Listede seçenek yok.
Başka seçenek olsa, zaten öneririz.
En eli yüzü düzgün seçenek 1 tane J24 var.
Onunla da arasında +380 TL fark var.
Kasa bu şekilde, kapalı.Okadar kötümü mi v200 alınmaz mı sence?
Kasanın görüntüsü çok hoşuma gitti bi sorun çıkartmıcaksa almak isterimKasa bu şekilde, kapalı.
Alıntıyı görüntüle
Valla reis, iyi güzel söylüyorsun da.Önerilecek kasa yoksa C4 önerme sende kardeşim. Powerboost'a sistem emanet edilir mi?
Sisteminde soğutma performansı yeterli olmaz ise, bileşenlerin ısınır.Kasanın görüntüsü çok hoşuma gitti bi sorun çıkartmıcaksa almak isterim
Sağol önerin içinValla reis, iyi güzel söylüyorsun da.
Ver o zaman adama +400 TL gitsin J24 seçsin.
Forum içerisinde para sizin cepten çıkmadığı için,
Herkes sistem tavsiyelerine "onu yükselt - bunu yükselt" yazıyor.
Sisteme 500-1000 TL ekleme yapıyor.
Alan adamın bütçesini hesaba katan yok.
Sisteminde soğutma performansı yeterli olmaz ise, bileşenlerin ısınır.
Bileşenler ısındıkça performansları düşer.
Eğer 3.500x kullanacaksan, sistemi bu hali ile 5.470'e alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle