ekran kartı neydi acaba sistemi bilmiyorum 2060 dan düşükse go malesefYani çok f/p olsun beklentim yoktu sadece 8K param vardı ve 2 senelik bekleyeşin sonunda artık bir sistem almak istiyordum bence çok iyi de değil kötü de değil sizce?
Şuan için daha iyi bir sistem var mı yoktu benceg.o. ne diyeyim
G.oYani çok f/p olsun beklentim yoktu sadece 8K param vardı ve 2 senelik bekleyeşin sonunda artık bir sistem almak istiyordum bence çok iyi de değil kötü de değil sizce?
Aynı fiyata rtx 2060'lı pc toplandı ama sen bilirsin g.o derim.Yani çok f/p olsun beklentim yoktu sadece 8K param vardı ve 2 senelik bekleyeşin sonunda artık bir sistem almak istiyordum bence çok iyi de değil kötü de değil sizce?
1660ti olması lazım arkadaş sayesinde ezberledikekran kartı neydi acaba sistemi bilmiyorum 2060 dan düşükse go malesef
Şuan yoktu ama 1 hafta daha beklesen toplanırdıŞuan için daha iyi bir sistem var mı yoktu bence
23 Kasım 2020 de buraya kayıt ol ama asla sorma bu sistemi alayım mı diye tamam mı. Git sistemi al sonra buraya gel güzel mi diye sor.Yani çok f/p olsun beklentim yoktu sadece 8K param vardı ve 2 senelik bekleyeşin sonunda artık bir sistem almak istiyordum bence çok iyi de değil kötü de değil sizce?
Kusura bakmayın çok bilgim yok merak ediyorum sonuçta 3 4 sene bir alınacak bir şey1 sistem için 7 8 tane konu açıp aynı şeyleri sormak