XDEV
80+ Bronze
Dahası
Bakıma alındı. En kısa zamanda yeniden aktif.
Son düzenleme:
Güzel olmuş kankaSelamün aleyküm. Ocak ayında küçük bir ekiple bir teknoloji forumu kurmaya karar verdik. MyBB altyapısını kullanıyoruz. Tamamen yeni bir tema kullanmaktayız. Forumun ihtiyaçları doğrultusunda ileri ki zamanlarda tema değişimine gidebiliriz. Öncelikle konuyu reklam amaçlı açmadığımı ve sizlerin düşüncelerini almak için açtığımı belirmek isterim. Az önce dediğim gibi sizlerde temayı nasıl, ne gibi değişiklikler yapılabilir düşüncelerini konu altında paylaşmayı unutmayın. Şuan yönetim ekibi düzenli olarak içerik üretmeye devam ediyor. Ne gibi geliştirmeler yapabiliriz, neler ekleyebiliriz yazabilirsiniz veya eleştirilerinizi de yazabilirsiniz.
Düşüncen için teşekkürler. Ürettiğimiz içerikler çoğaldıktan sonra üye sayımızın da artacağını planlıyoruz. Bilgili insanların olduğu samimi bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.Güzel olmuş kanka
Ama sadece teknoloji ile ilgili durumlar için güzel olur bir de içerde dahiler toplanırsa tamam
Gelişmeleri takip ediyoruz ama lütfen bu forumdaki modları feyz alın technopot gibi olmasın cümle sonuna nokta koymayank filan banlamayınDüşüncen için teşekkürler. Ürettiğimiz içerikler çoğaldıktan sonra üye sayımızın da artacağını planlıyoruz. Bilgili insanların olduğu samimi bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.
Evet aktiftir. Çok katı kurallarımız yok zaten. İnsanların rahat bir şekilde bir mesaj atabildikleri ortam olacak diyebilirim.Gelişmeleri takip ediyoruz ama lütfen bu forumdaki modları feyz alın technopot gibi olmasın cümle sonuna nokta koyma yanı filan banlamayın
şu anda aktif mi kayıt olmak isterim
Üye olalım bakalım . Hayırlı olsun .Selamün aleyküm. Ocak ayında küçük bir ekiple bir teknoloji forumu kurmaya karar verdik. MyBB altyapısını kullanıyoruz. Tamamen yeni bir tema kullanmaktayız. Forumun ihtiyaçları doğrultusunda ileri ki zamanlarda tema değişimine gidebiliriz. Öncelikle konuyu reklam amaçlı açmadığımı ve sizlerin düşüncelerini almak için açtığımı belirmek isterim. Az önce dediğim gibi sizlerde temayı nasıl, ne gibi değişiklikler yapılabilir düşüncelerini konu altında paylaşmayı unutmayın. Şuan yönetim ekibi düzenli olarak içerik üretmeye devam ediyor. Ne gibi geliştirmeler yapabiliriz, neler ekleyebiliriz yazabilirsiniz veya eleştirilerinizi de yazabilirsiniz.
Aklımda ama sadece bir fikir isim değişikliğine gidilebilir hani kendini konuşulduğu zaman aaa evet bu teknoloji forumu denilsin diyeEvet aktiftir. Çok katı kurallarımız yok zaten. İnsanların rahat bir şekilde bir mesaj atabildikleri ortam olacak diyebilirim.
İleri ki bir zaman da isim değişikliğine gitme ihtimalimiz yüksek. Uygun bir isim arıyoruz.Aklımda ama sadece bir fikir isim değişikliğine gidilebilir hani kendini konuşulduğu zaman aaa evet bu teknoloji forumu denilsin diye
İyi olur bence, teknoloji üzerine açılmış bir foruma arapça isim yakıştıramadım ben.İleri ki bir zaman da isim değişikliğine gitme ihtimalimiz yüksek. Uygun bir isim arıyoruz.