Merhaba, bir teknoloji markası kurdum. Site nasıl olmuş? Site:
BasitMerhaba, bir teknoloji markası kurdum. Site nasıl olmuş? Site:
Giriş seviyesinde GAYET güzel olmuşMerhaba, bir teknoloji markası kurdum. Site nasıl olmuş? Site:
Üst kısımda mavi htbe teknoloji kısmı kaldırılmalı. Menü kısmı geliştirilebilir. Footer kısmının elden geçmesi lazım logo o kadar büyük olmaz. Logonun da ayrıca değişmesini tavsiye ederim.Merhaba, bir teknoloji markası kurdum. Site nasıl olmuş? Site:
Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum hocam ama her prosedürü eksiksiz yapmaya calıştım. Site ETBIS e kayıtlı, altyapı sağlayıcısı İKAS, ödeme altyapısı Param Pos, Aras Kargo anlaşmalı, vergi mükellefiyim, Marka tescil başvurusu patent kurumuna yapıldı. Kosgeb uygun desteği verirse mağaza açma hayalim var.aHıcam site çok güvenilir gelmedi güvenilir misiniz acaba
İnşallah hayalini gerçekleştirebilirsiniz hocam ama bu tür site açmak ve onları gerek tasarımda gerek donanımsal anlamda geliştirmek gerçekten büyük maliyet. Frontend kısmını biraz daha geliştirmeniz lazım ve eğer bu konuda çok profesyonel değilseniz hazır template kullanmanızı önerinim.Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum hocam ama her prosedürü eksiksiz yapmaya calıştım. Site ETBIS e kayıtlı, altyapı sağlayıcısı İKAS, ödeme altyapısı Param Pos, vergi mükellefiyim, Marka tescil başvurusu patent kurumuna yapıldı. Kosgeb uygun desteği verirse mağaza açma hayalim var.a
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Gerçekten kolay değil bu aşamaya gelmek 2 ayımı aldı. Bir çok anlaşma yaptım, muhasebeci tuttum. Site altyapısı İkas hazir tema kullanıyorum. Fakat tabi temayı kendimiz özelleştiriyoruz güncellemeler yapacağım. Marka ismini merak edenler için HTB isimimin ve soy ismimin kısaltması TE ise teknolojinin kisaltması. Daha farklı kısaltmalar düşündüm fakat ya marka tescili yapılmış ya da alan adı alınmıştı. Ayrıca hepsi burada ve trendyol da mağazamız mevcut fakat fahiş komisyon oranları istedikleri için fiyatta rekabet etmek adına kendi sitemiz üzerine yoğunlaşmak istiyoruz.İnşallah hayalini gerçekleştirebilirsiniz hocam ama bu tür site açmak ve onları gerek tasarımda gerek donanımsal anlamda geliştirmek gerçekten büyük maliyet. Frontend kısmını biraz daha geliştirmeniz lazım ve eğer bu konuda çok profesyonel değilseniz hazır template kullanmanızı önerinim.
Sizinle Bi logo çalışması yapabiliriz hocam reklam gibi olmasın ama Özelden mesaj atayım sizeG
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Gerçekten kolay değil bu aşamaya gelmek 2 ayımı aldı. Bir çok anlaşma yaptım, muhasebeci tuttum. Site altyapısı İkas hazir tema kullanıyorum. Fakat tabi temayı kendimiz özelleştiriyoruz güncellemeler yapacağım. Marka ismini merak edenler için HTB isimimin ve soy ismimin kısaltması TE ise teknolojinin kisaltması. Daha farklı kısaltmalar düşündüm fakat ya marka tescili yapılmış ya da alan adı alınmıştı. Ayrıca hepsi burada ve trendyol da mağazamız mevcut fakat fahiş komisyon oranları istedikleri için fiyatta rekabet etmek adına kendi sitemiz üzerine yoğunlaşmak istiyoruz.
Bence bu tema yerine daha iyi bir tema kullanmalısın şahsen ilk görüşte site dizaynı güvenilir durmuyor ancak ileride gelişeceğinizi düşünüyorum umut kırmaya gerek yok başarılarınız daima ilerler inşallahMerhaba, bir teknoloji markası kurdum. Site nasıl olmuş? Site: