Neler Yeni

Teknoloji markası kurdum, site nasıl?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
beğendim guzel olmus dostum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,936
İsim
kilan embappe
Hıcam site çok güvenilir gelmedi güvenilir misiniz acaba 😃

milenix

80+ Gold
Nerden başlayacağımı bilemedim.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,440
İsim
Lokman Doğan
logodaki aslanı daha simetrik yapar mısın

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hıcam site çok güvenilir gelmedi güvenilir misiniz acaba 😃
Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum hocam ama her prosedürü eksiksiz yapmaya calıştım. Site ETBIS e kayıtlı, altyapı sağlayıcısı İKAS, ödeme altyapısı Param Pos, Aras Kargo anlaşmalı, vergi mükellefiyim, Marka tescil başvurusu patent kurumuna yapıldı. Kosgeb uygun desteği verirse mağaza açma hayalim var.a

Son düzenleme:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum hocam ama her prosedürü eksiksiz yapmaya calıştım. Site ETBIS e kayıtlı, altyapı sağlayıcısı İKAS, ödeme altyapısı Param Pos, vergi mükellefiyim, Marka tescil başvurusu patent kurumuna yapıldı. Kosgeb uygun desteği verirse mağaza açma hayalim var.a
İnşallah hayalini gerçekleştirebilirsiniz hocam ama bu tür site açmak ve onları gerek tasarımda gerek donanımsal anlamda geliştirmek gerçekten büyük maliyet. Frontend kısmını biraz daha geliştirmeniz lazım ve eğer bu konuda çok profesyonel değilseniz hazır template kullanmanızı önerinim.

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
G
İnşallah hayalini gerçekleştirebilirsiniz hocam ama bu tür site açmak ve onları gerek tasarımda gerek donanımsal anlamda geliştirmek gerçekten büyük maliyet. Frontend kısmını biraz daha geliştirmeniz lazım ve eğer bu konuda çok profesyonel değilseniz hazır template kullanmanızı önerinim.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Gerçekten kolay değil bu aşamaya gelmek 2 ayımı aldı. Bir çok anlaşma yaptım, muhasebeci tuttum. Site altyapısı İkas hazir tema kullanıyorum. Fakat tabi temayı kendimiz özelleştiriyoruz güncellemeler yapacağım. Marka ismini merak edenler için HTB isimimin ve soy ismimin kısaltması TE ise teknolojinin kisaltması. Daha farklı kısaltmalar düşündüm fakat ya marka tescili yapılmış ya da alan adı alınmıştı. Ayrıca hepsi burada ve trendyol da mağazamız mevcut fakat fahiş komisyon oranları istedikleri için fiyatta rekabet etmek adına kendi sitemiz üzerine yoğunlaşmak istiyoruz.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
G

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Gerçekten kolay değil bu aşamaya gelmek 2 ayımı aldı. Bir çok anlaşma yaptım, muhasebeci tuttum. Site altyapısı İkas hazir tema kullanıyorum. Fakat tabi temayı kendimiz özelleştiriyoruz güncellemeler yapacağım. Marka ismini merak edenler için HTB isimimin ve soy ismimin kısaltması TE ise teknolojinin kisaltması. Daha farklı kısaltmalar düşündüm fakat ya marka tescili yapılmış ya da alan adı alınmıştı. Ayrıca hepsi burada ve trendyol da mağazamız mevcut fakat fahiş komisyon oranları istedikleri için fiyatta rekabet etmek adına kendi sitemiz üzerine yoğunlaşmak istiyoruz.
Sizinle Bi logo çalışması yapabiliriz hocam reklam gibi olmasın ama 😂 Özelden mesaj atayım size

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes
Top Bottom