Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
Hiç bir şekilde üyelik açamıyorum orada Yardımcı olacak birisi var mı yada üyeliğini kullanmayan birisi?
Başka modemden de denedim direk hesap gidiyor açtığım yetkililere nasıl ulaşırım bir mesaj attım ama dönüş yapılmadıBende yaşamıştım onu, bi modem üzerinde en fazla 1 tane hesap açmana izin veriyorlar(cihazda olabilir) 2. Açmaya çalıştığın zaman izin verilmiyor. Ya eski hesabını bi şekilde kurtaracaksın yada yetkiler ile iletişime geçmeye çalışacaksın.
Bura gibi çoluk çocuk yok en azındanYa ben öyle forumun noktadan virgülden timeout atıyorlar
Haklısın sürekli uyarı sinir oldum bi konuşcam bu sefer uğraş ama şuan burda mutluyumYa ben öyle forumun noktadan virgülden timeout atıyorlar
Hocam zaten yazacağını yazdıktan sonra aşağıda otomatik düzelt butonu var ona bastığınızda noktalamalar büyük küçük harfler otomatik düzeliyor.Ya ben öyle forumun noktadan virgülden timeout atıyorlar
Kral burda cevap alamıyorsun ki orda en azından ilgilenen cevap yazan anlayan çok kişi var.Tenctopart katı cezaları var herşeye uyarı yiyordum kapattım üyeliğimi buraya geldim bura rahat
Hesaplarım hep gitti açamıyorum daHocam zaten yazacağını yazdıktan sonra aşağıda otomatik düzelt butonu var ona bastığınızda noktalamalar büyük küçük harfler otomatik düzeliyor.
İşte oda fark aşıyor oranın ilgisi çok var.Kral burda cevap alamıyorsun ki orda en azından ilgilenen cevap yazan anlayan çok kişi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesaplarım hep gitti açamıyorum da
bnde bug a girmişti sanırım bazen harfleri küçükleri büyültmüyorduHocam zaten yazacağını yazdıktan sonra aşağıda otomatik düzelt butonu var ona bastığınızda noktalamalar büyük küçük harfler otomatik düzeliyor.
Cihazı değiştirip denermisin?Başka modemden de denedim direk hesap gidiyor açtığım yetkililere nasıl ulaşırım bir mesaj attım ama dönüş yapılmadı
Burası donanımhaberden iyi. Dh 2005-2008 arasında harikaydı. 2010'dan sınra bozmaya başladı, 2013-15 civarlarında iyice bocalamaya başlatıp çöküş dönemine girdi. Bunda sırf üye kazanalım diye abuk sabuk çok fazla baaşlık açılması etkili oldu. Teknoloji forumuyum diyorsun, hukuk bölümü var. Ne alaka? Hobi bölümü var, var oğlu var. Sıcak fırsatlar zaten çorba oldu.Bura gibi çoluk çocuk yok en azından