Neler Yeni

Teknopat üyeliğim kapanmış açtığım bütün üyeliklerde kapanıyor

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Hiç bir şekilde üyelik açamıyorum orada Yardımcı olacak birisi var mı yada üyeliğini kullanmayan birisi?

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Bende yaşamıştım onu, bi modem üzerinde en fazla 1 tane hesap açmana izin veriyorlar(cihazda olabilir) 2. Açmaya çalıştığın zaman izin verilmiyor. Ya eski hesabını bi şekilde kurtaracaksın yada yetkiler ile iletişime geçmeye çalışacaksın.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yaşamıştım onu, bi modem üzerinde en fazla 1 tane hesap açmana izin veriyorlar(cihazda olabilir) 2. Açmaya çalıştığın zaman izin verilmiyor. Ya eski hesabını bi şekilde kurtaracaksın yada yetkiler ile iletişime geçmeye çalışacaksın.
Başka modemden de denedim direk hesap gidiyor açtığım yetkililere nasıl ulaşırım bir mesaj attım ama dönüş yapılmadı

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Ya ben öyle forumun noktadan virgülden timeout atıyorlar

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tenctopart katı cezaları var herşeye uyarı yiyordum kapattım üyeliğimi buraya geldim bura rahat
Kral burda cevap alamıyorsun ki orda en azından ilgilenen cevap yazan anlayan çok kişi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten yazacağını yazdıktan sonra aşağıda otomatik düzelt butonu var ona bastığınızda noktalamalar büyük küçük harfler otomatik düzeliyor.
Hesaplarım hep gitti açamıyorum da

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,330
İsim
uwu
Hocam zaten yazacağını yazdıktan sonra aşağıda otomatik düzelt butonu var ona bastığınızda noktalamalar büyük küçük harfler otomatik düzeliyor.
bnde bug a girmişti sanırım bazen harfleri küçükleri büyültmüyordu

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Bura gibi çoluk çocuk yok en azından
Burası donanımhaberden iyi. Dh 2005-2008 arasında harikaydı. 2010'dan sınra bozmaya başladı, 2013-15 civarlarında iyice bocalamaya başlatıp çöküş dönemine girdi. Bunda sırf üye kazanalım diye abuk sabuk çok fazla baaşlık açılması etkili oldu. Teknoloji forumuyum diyorsun, hukuk bölümü var. Ne alaka? Hobi bölümü var, var oğlu var. Sıcak fırsatlar zaten çorba oldu.
Bu anlamda burası gayet iyi. Ne çok fazla başlık var, ne de üye gelsin diye uydurma başlık var. Bu ayar gayet iyi olmuş.
Technopat üyeleri çok sıkıyor. Yok imla ve dil bilgisi kurallarına tam uyacaksın. Başlığı düzgün açacaksın falan. Türkçeyi düzgün kullanmalıyız. Buna diyeceğim hiçbir şey yok. Ancak cümle kalıbına uyup, noktalama işaretlerini asgari şekilde kullanmak yeterlidir. Bu forumda da yazmayı bilmeyen insanlar var, okuyoruz açtıkları konuları. Ancak onların bile bilgi edinme hakları var. Bu insanlar , Buraya girip , üye olup konu açıyorsa, pc konusunda asgari bir birikimi vardır. Klavye üzerinden yazı yazmayı da biliyor diyebiliriz. Ama yazım dili sıfır. Anlaşılır şekilde bile yazamıyor adam. Diğer forumlarda bu insanı kale almazlar, burada en azından insan yerine konulup cevap yazılıyor.
Tecnopat böyle devam ettiği sürece gram ilerleyemez. İyi ki donanım arşivi var.

Top Bottom