Neler Yeni

Teknosa gibi mağazalar formatta yardımcı olur mu

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Windowsu lisans olmadan kullansam bişey olur mu

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
senin dediğin kaliteli bilgisayarcıda anca birinin yetkili servisi veyada firma olma adında ilerleyen bir yer olabilir ama ben daha bilgisayarcıya mal veripte içinden parça cukkalamayan bilgisayarcı görmedim
2 Tane bilgisayarcıda staj yaptım ikisindede böyle bi olayla karşılaşmadım en fazla şöyle olur sen çok yaşlısındır pcden anlamıyorsundur mesela 8gb ram takıyordur tek slot var diyelim o diğer rami kendine alır bu olabilir ama böyle bildiğin kulandığı parçayı kaliteli yer çalmaz ya zor bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windowsu lisans olmadan kullansam bişey olur mu
Etkinleştirmenin yoları var veya 50tlye alırsın.

Livaković

80+ Silver
2 Tane bilgisayarcıda staj yaptım ikisindede böyle bi olayla karşılaşmadım en fazla şöyle olur sen çok yaşlısındır pcden anlamıyorsundur mesela 8gb ram takıyordur tek slot var diyelim o diğer rami kendine alır bu olabilir ama böyle bildiğin kulandığı parçayı kaliteli yer çalmaz ya zor bence.

Vallaha dostum teknolojiden anlayan her adam bilirki dolandırıcıya güven bilgisayarcıya güvenme diye bir tabir vardır ben bu kadar net yorum yapıyorsan demekki birşeyler görmüşüm yaşamışım bilgim varki yazıyorum al birini vur ötekine

Sen adama rtx 4090lı sistem götür diye toplat diye ki hangi adam güvenir bilemem ama güveneni var o sistemin birşeyini hatta birşeylerini inan bana anında süpürür.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğur
Youtubeda tonlarca video var ayrıca personelleri bir şey bilmez bilgisayarıda gidip format attırmak için bilgisayarcıyada götürme bu bir şey bilmiyor der ramları içinde ne varsa hepsini süpürür. deneyimle sabittir

Yıl olmuş 2023 2024e gireceğiz hala format atmak için satıcılara gitmek için konu açılıyor herzaman satıcılar veyada birisi yanında olmaz format atmayı 5 yaşındaki bebe bile biliyor artık.
bilmiyor olabilir normal başkalarının basit gördüğü bişeyi sende bilmiyorsun mesela. burasıda yardım isteme yeri olduguna göre ?? bu mesajın yersiz!

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,668
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ya bence o olay eskide kaldı bir tık eğer gidip istanbul dışı bir ilde değilsen ve çok böyle köşe başında kötü bilgisayarcı değilse böyle bir şey yapmaz kaliteli bilgisayarcılarda var.
Mesela Lüleburgazda Vatanın karşısında var bi tane çok kral adam daha bu işleri bilmiyorken ona götürmüştüm korkuyordumda bozarım diye herşeyiyle sapasağlam teslim almıştım pcyi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Mesela Lüleburgazda Vatanın karşısında var bi tane çok kral adam daha bu işleri bilmiyorken ona götürmüştüm korkuyordumda bozarım diye herşeyiyle sapasağlam teslim almıştım pcyi
Sanırım ben de gideceğim.

Lisans key aldım ama yine de olmadı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,668
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sanırım ben de gideceğim.
Valla hocam sağlamına denk gelmeniz lazım burdaki vatan çalışanı bi tanıdık var oda anlıyor bu işlerden yoğundu diye oraya yönlendirmişti beni sonrasında kendim tabi işi öğrenince para vermekten kurtuldum kafama estimi formatlıyorum

Livaković

80+ Silver
bilmiyor olabilir normal başkalarının basit gördüğü bişeyi sende bilmiyorsun mesela. burasıda yardım isteme yeri olduguna göre ?? bu mesajın yersiz!
yardım alma yeri olmadığını iddia etmedim sadece 2024e girerken artık formatın herkesin bilmesini gerektiğini düşünüyorum senin bu mesajın daha boş haberin olsun.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğur
Sen gene kendin bilirsin ama format atmak inan bana çok kolay bir şey ha ama korkuyorsan ver bir bilgisayarıcya ama parçan felan giderse şaşma
eskıiler derki; herkes anasının karnında öğrenmiyor...

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
eskıiler derki; herkes anasının karnında öğrenmiyor...
Sen gene kendin bilirsin ama format atmak inan bana çok kolay bir şey ha ama korkuyorsan ver bir bilgisayarıcya ama parçan felan giderse şaşma
Valla hocam sağlamına denk gelmeniz lazım burdaki vatan çalışanı bi tanıdık var oda anlıyor bu işlerden yoğundu diye oraya yönlendirmişti beni sonrasında kendim tabi işi öğrenince para vermekten kurtuldum kafama estimi formatlıyorum

Bu video işimi görür mü ya da sizin önerdiğiniz bir video var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,322
Üyeler
166,194
Son üye
Boran Ali
Top Bottom